• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

014-480251
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Datas

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
 • 20 okt. 2017 Geplaatst in Inspiratie
  Kies voor een tuinafboording van metaal, een metalen afboording heeft veel voordelen ten opzichte van de ouderwetse opsluitbanden van beton. Wat de voordelen zijn van metalen kantopsluiting en wat u er allemaal mee kunt doen in de tuin leest in deze blog.
  Lees meer
 • 18 sep. 2017 Geplaatst in Grind kopen
  De prijs per ton grind ligt aan het soort grind dat u kiest. Er zijn veel verschillende soorten grind te kiezen. Zo zijn er luxe soorten grind die een hogere prijs per ton zullen hebben dan bijvoorbeeld kiezels of steenslag. Kies eerst de grindsoorten die passen bij uw toepassing en u vindt daarna eenvoudig beste grind prijs per ton online op Grind.be.
  Lees meer
 • 4 sep. 2017 Geplaatst in Nieuws
  Heeft u onze commercial al gehoord op de radio? GEEN IDEE??? Deze week zijn wij te horen op de radiozenders JOE FM en QMusic met een radioCOMMERCIAL van grind.be!
  Lees meer
 • 21 aug. 2017 Geplaatst in Grind kopen
  Kiezelstenen kopen kan tegenwoordig snel en eenvoudig online. Kiezelstenen zijn mooie ronde steentjes voor een voordelige prijs. Kiezelstenen zijn niet alleen zeer voordelig maar hebben ook een hoge drukvastheid en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten.
  Lees meer
 • 5 jul. 2017 Geplaatst in Nieuws
  De zomervakantie, en daarmee ook het bouwverlof, staat weer voor de deur. Voor onze open deur dan, want bij Grind.be blijven we, in tegenstelling tot de meeste bedrijven in België, gewoon de hele zomerperiode open!
  Lees meer
 • 5 jun. 2017 Geplaatst in Nieuws
  Welkom op het nieuwe blog van Grind.be! Door middel van deze blog willen we u kennis laten maken met het product waar het op onze website allemaal om gaat: grind! Want, hoewel grind (en siersplit) veel wordt gebruikt in tuinen, op parkings en in parken, weet niet iedereen wat grind nu precies is, waar het vandaan komt, welke soorten er allemaal zijn, en welke toepassingsmogelijkheden er nog meer zijn naast de bekende! We hopen u verder te helpen met veelzijdige, eerlijke informatie en u te inspireren met onze tips & trics rondom toepassing en aanleg, veel leesplezier gewenst en houd ons blog in de gaten daar wij regelmatig nieuwe artikelen en tips zullen plaatsen!
  Lees meer

6 artikel(en)

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team