• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

014-480251
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Datas

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Kies voor een tuinafboording van metaal in plaats van zware opsluitbanden van beton!

20 okt. 2017

Zoekt u een tuinafboording voor een mooie afwerking in uw tuin dan zijn er verschillende mogelijkheden. De meest ouderwetse vorm van een afboording zijn de opsluitbanden van beton. Deze opsluitbanden van beton zien we nog regelmatig in diverse voortuinen als we door de woonwijken rijden. Opsluitbanden worden veel gebruikt als tuinafboording maar zijn helaas niet heel erg handig. Deze vorm van tuinafboording is vooral zwaar en u moet aardig veel voorwerk doen voordat u ze kunt verwerken zoals het vervoer vanuit de bouwmarkt en het uitgraven van een brede gleuf.

Tegenwoordig zijn er alternatieven voor de klassieke opsluitbanden. Er zijn tegenwoordig afboordingen van ander materiaal zoals metaal.

kantopsluiting metaal corten staal

Waarom een tuinafboording van metaal als alternatief?

Afboordingen van metaal hebben veel voordelen.

1. De tuinafboording of ook wel kantopsluiting genoemd van metaal is makkelijk te vervoeren. Ze zijn vrij licht van gewicht en zijn ook een stuk minder dik. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk opstapelen achter in de auto en hoeft u zich niet snel druk te maken over het totale gewicht dat u kan vervoeren.

2. Door het lichte gewicht zijn ze makkelijk te verwerken in uw tuin, u hoeft dus niet zwaar te sjouwen.

3. Door de pinnen aan de onderzijde kunt u ze direct in de grond steken zonder diepe gleuven te graven.

4. Het handige koppelsysteem zorgt ervoor dat ze snel te verwerken zijn. U kunt ze eenvoudig aan elkaar koppelen voor een mooi geheel.

5. Door het lichte gewicht, de handige pinnen en het koppelsysteem zijn ze eenvoudig te verplaatsen en hoeft u geen zwaar sjouwwerk te doen bij het re-stylen van uw tuin of het gewoonweg verleggen van een pad.

6. Kantopsluitingen van metaal zijn buigzaam waardoor ze eenvoudig in bochten en mooie figuren te buigen zijn. Dit geeft een enorm scala aan mogelijkheden! Denk aan het creëren van paden, patronen, cirkels, maar ook gewoon het afboorden van een golvende border

kantopsluiting aangelegd

Welke tuinafboordingen van metaal zijn er?

Wilt u een afboording aanschaffen voor in uw tuin dan kunt u bij de metalen tuinafboording kiezen uit verschillende uitvoeringen/afwerkingen, waaronder Corten staal, Verzinkt, Roestvrijstaal (RVS 316) en de kleuren wit en zwart.

kantopsluiting multi-edge

Zo kunt u de afboording helemaal laten aansluiten bij de kleur grind, bestrating of de hoofdkleuren in uw bloemperk. Of creëer juist een contrast met bijvoorbeeld Crystal white split en een mooie strakke zwarte tuinafboording! Wilt u eerder een jaren30 tuin aanleggen, denkt u dan eens aan de combinatie van witte grind en de Corten staal afboording.

» Bekijk het assortiment van de metalen Multi-Edge kantopsluiting

multi edge afboording

Laat de tuinafboordingen van metaal gemakkelijk meebezorgen met uw grind, zand en/of grindplaten en ga direct aan de slag!

» Het complete assortiment grind, keien en siersplit bekijken

Passende producten
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team