• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

014-480251
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Datas

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Kiezelstenen kopen: Zeer voordelig en geschikt voor meerdere toepassingen

21 aug. 2017

Taunus kwarts Kiezelstenen kopen kan tegenwoordig snel en eenvoudig online. Kiezelstenen zijn mooie ronde steentjes voor een voordelige prijs.
Kiezelstenen zijn niet alleen zeer voordelig maar hebben ook een hoge drukvastheid en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Voor welke toepassingen kunt u Kiezelstenen kopen:

Waarvoor kunt u kiezelstenen kopen:

1. Dakgrind: Door de ronde vorm zijn ze ook geschikt als dakgrind. Voor dakgrind besteld u het beste de maat 16/32mm, hiervoor kunt u kijken bij: Maasgrind 16-32mm, Rijngrind 16-32mm, Taunus Kwarts 16-32mm, Wit grind 16-32 of Witte kwarts castle grind parking16-32mm.

2. Parkings en opritten: Door de hoge drukvastheid zijn kiezelstenen, zoals Castle grind, zeer geschikt voor zware belasting.

3. Beton: Wilt u goedkoop grind kopen voor het maken van beton dan komt u ook al snel uit bij kiezelstenen. Toch wordt er wel eens siergrind gebruikt maar dat komt meestal alleen voor bij zichtbeton, zo kunt u denken aan Crystal White grind voor het creëren van mooi wit beton. Maar op het gebied van functionaliteit doet de kiezelsteen zeker niet onder.

4. Wandelpaden: Wilt u een wandelpad aanleggen dan kunt u ervoor kiezen om kiezelstenen te wit grind en stapstenenverwerken, door de ronde vorm zijn ze namelijk zeer prettig beloopbaar. U kunt er ook voor kiezen om de kiezelstenen te combineren met staptegels, zoals u ziet in het voorbeeld de combinatie Wit grind met een grote grijze tegel. De combinatie van kiezelstenen en stapstenen kan variëren van een strakke tegel met een moderne uitstraling tot een oude tegel voor een speels effect.

5. Bodembedekking: Kiezelstenen wordt vaak voor grote oppervlaktes gebruikt omdat ze zeer voordelig zijn, rustig ogen en goed aansluiten bij woonboerderijen, buitenverblijven ect.

Taunus kwarts aangelegd

Kies uw kiezelsteen:

Kiezelstenen kopen doet u eenvoudig en snel online, kies uw gewenste hoeveelheid en het wordt binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd.

>> Bekijk ons assortiment Kiezelstenen

Tip: U kunt bij ons direct Worteldoek en Grindstabilisatie meebestellen voor een onderhoudsarme en stabiele opppervlakte.

Passende producten
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team