Let op: Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Baskisch rood split 1500kg Bigbag 1m3

€ 258,00
Prijzen zijn incl. BTW
  • Koop 2 stuks voor € 248,00 per stuk
  • Koop 3 stuks voor € 245,00 per stuk
  • Koop 5 stuks voor € 242,00 per stuk

Productbeschrijving

Alle prijzen zijn incl. BTW.

Levering: Stenentrailer met kraantje.
Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank, bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant aan de chauffeur (meerprijs)
Belangrijk: Formaten zijn zeefmaten. 
Levertermijn & Bezorgkosten: Naar keuze binnen 3 werkdagen op route of binnen 2 werkdagen of een door u gekozen werkdag.

Meer over het siersplit in onze 1 kuub bigbags Baskisch rood split

Een rode splitsoort met hele mooie witte aders. Baskisch rood split is een marmersoort. De glans in deze marmersoort zorgt ervoor dat het split een luxe uitstraling heeft.

1 kuub bigbags Baskisch rood split: onze aanlegtips

Wanneer u Baskisch rood split aanlegt krijgt uw tuin een mediterraans/Zuid-Europees karakter. Dat betekent niet dat u Baskisch rood split niet kunt gebruiken voor andere tuinstijlen. Wanneer u het combineert met grijze en witte elementen creëert u al snel een modern ogende tuin. Of maak de combinatie met veel groen voor een natuurlijke sfeer. Kortom; met Baskisch rood split kunt u alle kanten op!

Hiervoor is het siersplit in de bigbags Baskisch rood split geschikt

Vanwege de drukvastheid is Baskisch rood split ook erg goed te gebruiken voor opritten en erven. Zeker ook te gebruiken voor de aanleg van een pad. Betreedt u dit pad regelmatig, dan kunt u daarvoor ook Baskisch rood grind gebruiken (zelfde steen, maar dan gerond). Dat loopt, met name op blote voeten, wat comfortabeler dan het split.

Het aantal bigbags Baskisch rood split van 1 kuub dat u nodig heeft

Wanneer u op ‘rekenhulp’ klikt (zie het tabje aan de rechterkant), dan opent onze rekenhulp. Hiermee bepaalt u precies hoeveel bigbags van 1 kuub u nodig heeft. Op zoek naar een andere verpakkingsgrootte? Bekijk dan alle beschikbare verpakkingen Baskisch rood split.

Bigbags Baskisch rood split; over de verpakking zelf

Bigbags Baskisch rood split worden geleverd met een vrachtwagen en een kraantje. Mocht u twijfelen of de vrachtwagen genoeg plek heeft voor de levering, neem dan even contact met ons op. We denken dan graag met u mee. Een bigbag Baskisch rood split weegt 1.500KG.

Disable Picking list for format EANs8719214590444
Voorraad statusNiet op voorraad. Vraag naar de verwachte levertijd
Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm (bovenmaat) een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2.
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€75) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€95). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.