• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Ardenner split geel losgestort

€ 0,00

Prijzen zijn incl. BTW
Gratis levering!

* Verplichte velden

Alle prijzen zijn incl. BTW.


Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant aan de chauffeur (meerprijs)
Belangrijk: Formaten zijn zeefmaten. 
Levertermijn & Bezorgkosten: Binnen 1- 3 werkdagen, u kunt direct een gewenste leverdag opgeven (u krijgt van ons bevestiging of dit haalbaar is)

Video

Details

Losgestort Ardenner split geel; meer over het steenslag

Wanneer u een tuin wilt aanleggen met veel aarde kleuren en/of Mediterrane kleuren dan past Ardenner split geel hier prima tussen vanwege de gele kleur. Het is een zandsteen die afkomstig is uit de Ardennen.

Losgestort Ardenner split geel; onze aanlegtips

Erg geschikt dus om wat warmte en sfeer toe te voegen aan uw tuin, of dat nu is in een modern ogende tuin of in een natuurlijke tuin. Het split is dus in alle tuinsoorten prima te gebruiken. Mooi in combinatie met veel groen en kleurrijke bloemen.

Losgestort Ardenner split geel; over de losgestorte levering

Op onze informatiepagina over de levering van losgestorte producten vindt u alles over de levering van uw losgestorte Ardenner split geel.

Hiervoor is het losgestort Ardenner split geel geschikt

Het is een zandsteensoort en daarom niet bestand tegen hoge druk. Wanneer u er bijvoorbeeld met een auto overheen rijdt dan is de kans op vergruizing vrij groot. Deze voordelige splitsoort is met name geschikt als bodembedekker in de tuin of voor de aanleg van tuinpaden en terrassen.

Losgestort Ardenner split geel; hoeveel heb ik nodig?

Wanneer u op 'rekenhulp' klikt (zie het tabje aan de rechterkant), dan opent onze rekenhulp. Hiermee bepaalt u precies hoeveel losgestort Ardenner split geel u nodig heeft. Wilt u liever een kleinere hoeveelheid in een bag? Bekijk dan alle beschikbare verpakkingen Ardenner split geel.

Productgegevens
Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
KleurGeel
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team