Let op: Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Baskisch rood split losgestort

Productbeschrijving

Dit product wordt losgestort geleverd, en wordt door de chauffeur achteruit de vrachtwagen gekipt. Levering kan binnen 1- 3 werkdagen, u kunt direct een gewenste leverdag opgeven (u krijgt van ons bevestiging of dit haalbaar is). De chauffeur neemt voor levering contact met u op over de gewenste stortplek.

Proefmonster aanvragen

Losgestort Baskisch rood split; meer over het siersplit

Een rode splitsoort met hele mooie witte aders. Baskisch rood split is een marmersoort. De glans in deze marmersoort zorgt ervoor dat het split een luxe uitstraling heeft.

Losgestort Baskisch rood split; onze aanlegtips

Wanneer u Baskisch rood split aanlegt krijgt uw tuin een mediterraans/Zuid-Europees karakter. Dat betekent niet dat u Baskisch rood split niet kunt gebruiken voor andere tuinstijlen. Wanneer u het combineert met grijze en witte elementen creëert u al snel een modern ogende tuin. Of maak de combinatie met veel groen voor een natuurlijke sfeer. Kortom; met Baskisch rood split kunt u alle kanten op!

Hiervoor is losgestort Baskisch rood split geschikt

Vanwege de drukvastheid is Baskisch rood split ook erg goed te gebruiken voor opritten en erven. Zeker ook te gebruiken voor de aanleg van een pad. Betreedt u dit pad regelmatig, dan kunt u daarvoor ook Baskisch rood grind gebruiken (zelfde steen, maar dan gerond). Dat loopt, met name op blote voeten, wat comfortabeler dan het split.

Losgestort Baskisch rood split; hoeveel heb ik nodig?

Wanneer u op 'rekenhulp' klikt (zie het tabje aan de rechterkant), dan opent onze rekenhulp. Hiermee bepaalt u precies hoeveel losgestort Baskisch rood split u nodig heeft. Wilt u liever een kleinere hoeveelheid in een bag? Bekijk dan alle beschikbare verpakkingen Baskisch rood split.

Losgestort Baskisch rood split; over de levering

Bekijkt u onze informatiepagina over de levering van losgestorte producten voor alles rondom de levering van losgestorte producten.

Voorraad statusNiet op voorraad. Vraag naar de verwachte levertijd
Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€65) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€95 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€75) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€95). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.