Belgisch rood grind losgestort

Bel eerst voor voorraadinfo

Gratis levering!

Productbeschrijving

Dit product wordt losgestort geleverd, en wordt door de chauffeur achteruit de vrachtwagen gekipt. Levering kan binnen 1- 3 werkdagen, u kunt direct een gewenste leverdag opgeven (u krijgt van ons bevestiging of dit haalbaar is). De chauffeur neemt voor levering contact met u op over de gewenste stortplek.

Proefmonster aanvragen

Losgestort Belgisch rood grind; meer over het steenslag

De ronde versie van ons Belgisch rood split. Doordat het grind afgerond is zijn de witte aders beter zichtbaar dan bij de gebroken variant (het split). Het is een zachtroze en stijlvolle marmersoort.

Losgestort Belgisch rood grind; onze aanlegtips

Probeer het grind zoveel mogelijk op een zonrijk oppervlak te leggen. Marmersoorten zijn, vooral op natte en schaduwrijke plekken, wat gevoeliger voor groene aanslag dan andere steensoorten. Bijvoorbeeld erg mooi in combinatie met veel kleur.

Losgestort Belgisch rood grind; over de losgestorte levering

Bekijkt u onze pagina over de levering van losgestorte producten. U vindt daar alle informatie omtrent de levering en het transport van ons Belgisch rood grind.

Hiervoor is het losgestort Belgisch rood grind geschikt

Veelzijdig te gebruiken.; prettig beloopbaar, drukvast en een stijlvolle uitstraling. Geschikt dus voor parkings, opritten, erven, looppaden, terrassen en als bodembedekker in de tuin.

Losgestort Belgisch rood grind; hoeveel heb ik nodig?

Wanneer u op 'rekenhulp' klikt (zie het tabje aan de rechterkant), dan opent onze rekenhulp. Hiermee bepaalt u precies hoeveel losgestort Belgisch rood grind u nodig heeft. Wilt u liever een kleinere hoeveelheid in een bag? Bekijk dan alle beschikbare verpakkingen Belgisch rood grind.

Voorraad statusBel eerst voor voorraadinfo
Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Alle prijzen zijn incl. BTW.