Baskisch rood split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Baskisch rood breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Bent u op zoek naar een rode siersplit? Dan introduceren wij graag de Baskisch rood split, een siersplit van marmer met een unieke zachtrode kleur en prachtige sierlijke aders in de steen! Met Baskisch rood split creëert u heel eenvoudig een siertuin of oprit met luxe en stijlvolle uitstraling. Mooi voor in de siertuin dus, maar ook zeer geschikt voor de parking of het erf! Combineer Baskisch rood split met grijze tinten voor een moderne frisse uitstraling. Wilt u een ronde soort in deze kleurtint, kijk bij Baskisch rood grind. Voor vergelijkbare soorten, zie Rosso Verona split of Belgisch rood split.

Baskisch rood split kopen

Voordelen van Baskisch rood split:

  • Goede drukvastheid
  • Unieke zachtrode kleur
  • Stijlvolle uitstraling


Tip: Creëer een mooie scheiding tussen border en gazon met de Multi-Edge FLEX Afboording! Met deze handige afboording kunt u zowel rechte als ronde vormen maken. Zo houdt u Baskisch rood split makkelijk op zijn plaats.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering