Ardenner split geel

Productbeschrijving

Ardenner split geel is de ideale partner in tuinen met warme tinten, bijvoorbeeld met aardekleurige klinkers of mediterrane kleuren. De gele split is afkomstig uit de Ardennen en is warm geel van kleur. Ardenner geel is van de steensoort zandsteen. Ardenner geel heeft geen hoge hardheid, waardoor het enigszins kan vergruizen bij hoge belasting  (bij gebruik op bijv. de oprit of parkeerplaats). Wilt u een gele split voor een oprit of parking, dan adviseren wij u Dolomiet split of Yellow sun split toe te passen.

Ardenner split geel kopen

Voordelen van Ardenner split geel:

  • Ideaal voor een mediterrane tuin
  • Warm gele kleur
  • Voordelig

Wilt u dit product toch gebruiken voor een oprit of zwaarder belast oppervlak, dan raden wij het gebruik van Grindstabilisatie aan. Let hierbij goed op het gebruik van het juiste formaat! Verder is Ardenner split geel uitermate geschikt voor tuinpaden of terras. In combinatie met bijv. Multi-Edge Flex, een praktische flexibele afboording, blijft de Ardenner split geel mooi op het tuinpad i.p.v. op het gras of in de border. Laat Uw tuin stralen met Ardenner split geel!

LET OP: Op dit moment kunnen wij het Ardenner split geel vanwege de Coronacrisis niet leveren. We verwijzen u graag naar een vergelijkbaar alternatief: Dolomiet split.

10% combikorting

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering