• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

014-480251
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Worteldoek

Gaat u grind of split aanleggen als siertoepassing, gebruik dan worteldoek om het onkruid tegen te houden. Het enige dat u dan hoeft te doen is anti worteldoek goed te verdelen over de ondergrond en het grind erop uitstrooien. Eventueel kunt u het worteldoek extra vastzetten door middel van grondpennen. Let op: gaat u grind of split als steenslag op zwaarder belaste oppervlakken leggen of gaat u grindstabilisatie leggen, dan gebruikt u geen anti worteldoek maar legt u het beste een funderingslaag aan.

Anti worteldoek kopen

Worteldoek is gemakkelijk online te kopen, zowel in zakje (10m2) als in diverse rollen. U kunt anti worteldoek gemakkelijk meebestellen met grind of split. Rollen anti worteldoek vanaf 105m2 worden bovendien gratis thuisbezorgd!

Worteldoek bestellen? Snel en voordelig bij Grind.be! Met worteldoek creëert u een onderhoudsarme tuin omdat het onkruid hierdoor niet door uw grind of split kan groeien. Door het aanleggen van worteldoek kunt u ook gemakkelijk weer uw grind verwijderen, omdat het niet is gaan mengen met de ondergrond.

U kunt ons worteldoek gemakkelijk meebestellen met uw grind of split! Heeft u uw stenen al besteld en bent u worteldoek vergeten? Neem contact met ons op en wie weet kunnen we het nog meeleveren! Heeft u een losgestorte vracht grind of split besteld en wilt u dit laten storten op uw worteldoek? Wij denken graag met u mee. Zorg dat u het worteldoek al eerder besteld zodat het klaar ligt om op te storten!

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team