Keien / Breuksteen

Grind.be levert vele soorten en maten breuksteen (gebroken) en sierkeien (rond) voor in de tuin, voor bijvoorbeeld gebruik als decoratieve bodembedekker in de tuin, decoratie van de vijver of als vulling van steenkorven. Sierkeien geven sfeer en een mooi afgewerkt karakter aan uw tuin! De meeste soorten zijn in bigbag en losgestort leverbaar. De levering kan al binnen enkele dagen! Zit het product dat u zoekt er niet bij? Kijk bij ons siergrind of steenslag assortiment of contacteer ons voor uw aanvraag.

Berekenen hoeveel u nodig heeft?

 

Breuksteen of sierkeien kopen

Wilt u breukstenen of sierkeien kopen voor toepassing in een steenkorf, dan is het uitzoeken van de juiste maat belangrijk. Kies daarom altijd een fomaat waarvan de minimale maat / ondermaat grover is dan de mazen van uw korf. Zo voorkomt u dat de breukstenen eruit vallen. Zoekt u sierkeien of breuksteen voor in de siertuin, dan zijn vele maten geschikt! 

Tip: Bestel ruim (zo'n 20% extra), voor het vullen van korven heeft u in de praktijk altijd iets meer nodig dan theoretisch berekend (i.v.m. een goede vulling en wat verlies).

Breukstenen of sierkeien kopen doet u niet dagelijks. Daarom helpen wij u graag verder met informatie en tips om tot de juiste aankoop te komen! Zorg qua kleur dat u óf aansluit bij de reeds aanwezige kleuren van de tuin óf juist voor een contrasterende kleur. In een moderne tuin passen grijze breukstenen en sierkeien bijzonder goed. in een warme, zuidelijke tuin raden wij juist weer aan rode of gele breuksteen/sierkeien te kopen. Deze voegen sfeer toe aan de tuin! 

Komt u er niet uit, aarzel niet om contact op te nemen!