• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

014-480251
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Datas

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Grindstabilisatie & Grasdallen

Grindstabilisatie wordt veel gebruikt om van bijvoorbeeld een oprit of parking met grind een egaal en prettiger beloopbaar geheel te maken. Met grindstabilisatie (ook wel splitplaten en grindstabilisatiematten genoemd) wordt grind daarnaast goed berijdbaar met fiets, auto of rolstoel en wordt uw oprit spoorvrij en zonder kuilen of plassen! Tenslotte zorgen grindstabilisatiematten voor extra stabiliteit bij zwaardere belasting van het grind, zodat er geen verzakkingen optreden etc. De geadviseerde laagdikte van het grind/split in de platen is 5cm. Dikker leggen zorgt voor wegzakken (neemt het effect weg), dunner leggen maakt de platen zichtbaar.
Grasdallen zijn kunststof matten waarin u gras kunt zaaien. Met grasdallen creëert u een perfect gezaaid gazon of grasveld. Deze zijn doorgaans groen van kleur, onze Easygravel® grasdallen zijn perfect geschikt voor deze toepassing!

Grindstabilisatie of grasdallen kopen

Grind.be levert 2 verschillende grindstabilisatiematten: de Easygravel® Grindstabilisatie, voordelig en standaard leverbaar in twee formaten in zwart, wit en groen (grasdallen). Bijkomend voordeel is de scherpe prijs van de Easygravel® grindstabilisatie! Daarnaast hebben wij de EuroGravel® grindstabilisatiematten, waaraan reeds anti-worteldoek is bevestigd. Wel zo makkelijk en snel! Beide grindstabilisatiematten zijn kwalitatief zeer goed en kunnen zeer zware belasting verdragen. Alle grindstabilisatie bestelt u per m2. Speciale aanvraag voor Grindstabilisatie? Contacteer ons.

Met grindstabilisatie zorgt u ervoor dat uw grindoppervlak stabiel is en er geen sporen in uw grind verschijnen. Door het leggen van grindstabilisatiematten kunt u prettig over uw oprit rijden en ontstaan er geen kuilen. Grindstabilisatie maakt het gemakkelijker om over grind en gras te wandelen, fietsen en met rolstoelen overheen te rijden. In de grindstabilisatiematten kunt u formaten grind of split gebruiken met een maat van 5mm tot max. 20mm. Grindstabilisatie kunt u gemakkelijk zelf aanleggen, u legt eenvoudigweg de platen tegen elkaar.

Bij ons kunt u ook grasdallen kopen, een perfect gezaaid gazon, grasveld of parking maken is hiermee zo gedaan.

Onze grindstabilisatiematten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, afhankelijk van welke kleur grind of split u toepast. Heeft u vragen over onze grindstabilisatie, neem contact met ons op!

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team