Uw grind aanvullen, doe de Gratis Grind Check!

Uw grind of siersplit aanvullen kan verschillende redenen hebben. U heeft bijvoorbeeld al grind in de tuin liggen en u ziet na enige tijd dat uw tuin een opknapbeurt kan gebruiken en u wilt het grind bijvullen. U wilt uw oprit uitbreiden na de aanschaf van een extra auto of u wilt een tuinpad aanleggen in dezelfde stijl als uw siertuin? Daarnaast kan het ook zo zijn dat u een mooi grind of siersplit bij de buren, familie of vrienden heeft zien liggen en vraagt zich af welke grindsoort dit zou kunnen zijn zodat u dezelfde stijl kunt creëren thuis in uw eigen tuin.
Grind bijvullen, welke soort grind moet u kiezen en is dit wel de juiste? Het is soms lastig te zien om welke steensoort, kleur en formaat het gaat. Om zeker te zijn dat u het juiste grind of siersplit kiest hebben wij de Gratis Grind Check

Wilt u weten welke soort grind of split u heeft liggen?

Onze Gratis Grind Check service geeft u verschillende mogelijkheden om erachter te komen welk soort grind of split u het beste kunt bestellen voor het aanvullen van uw bestaande grindoppervlak:

1. E-mail of WhatsApp service
Maak een foto van uw grind (droog én nat) dat u wilt aanvullen met een muntstuk of meetlint (dit is voor ons om te zien welk formaat grind u heeft). De foto kunt u sturen:

- per mail naar het e-mailadres: [email protected]
- of via WhatsApp naar het nummer: (+31)06- 11727291

screenshot whatsapp service

Tijdens onze openingsuren krijgt u van onze medewerkers zo spoedig mogelijk antwoord op uw ingestuurde foto en vraag.

 

2. Per post
U kunt ook een kleine hoeveelheid (+/- 100gr) grind opsturen met uw gegevens (vergeet niet uw telefoonnummer of e-mail te vermelden) naar:

Grind.be
St. Jansplein 6
5141GR Waalwijk

3. Kom langs bij onze showroom
Bent u in de buurt dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om even binnen te lopen tijdens kantooruren in onze showroom te Waalwijk (adres van hierboven) met uw eigen grindmonster.

 

Foto of monster ontvangen, en dan?

Zodra wij uw foto of het grindmonster dat u wilt bijvullen hebben ontvangen zullen wij contact met u opnemen: Wij geven hierbij aan welke soort én maat dat wij denken dat het is. Ook geven we u een passend advies voor het bijbestellen. Het kán voorkomen dat u een grind of splitsoort heeft liggen die niet meer geproduceerd of geleverd wordt. In dat geval geven wij aan welke soort hier het meest op lijkt!

 

Zelf uw grind opmeten?

Wilt u toch liever zelf uw grind opmeten let dan op, dit zijn altijd zeefmaten! De grootte kan dus afwijken van de onder of bovenmaat, dit is afhankelijk van de manier waarop de korrel door de zeef valt. (Bijvoorbeeld langwerpige steentjes die in de lengte door de zeef vallen kunnen langer zijn). Wilt u een steentje nameten, gebruik hiervoor dan altijd de smalste zijde en niet de langwerpige zijde.

grind opmeten

Wilt u ondertussen alvast zelf een kijkje nemen in ons assortiment?

» Bekijk hier ons assortiment grind!