• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

014-480251
×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Datas

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Bezorgkosten bij Grind.be

 

Losgestort grind en split wordt gratis bezorgd!

De prijzen voor losgestort grind en split (vanaf  8 a 10 ton mogelijk) zijn INCLUSIEF bezorging door geheel België. De levertijd is normaliter ± 2-3 werkdagen. Per product staat de levertijd aangegeven. U kunt altijd een gewenste leverdag invullen in het bestelmenu. Wij nemen altijd contact met u op in het geval van een bestelling met losgestort grind en bespreken de gewenste leverdag met u. 

Bestellingen t/m 900kg:

Voor de bezorging van minibags en 20kg bags tot en met 900kg worden €50 bezorgkosten gerekend per bestelling. Deze producten worden bij u thuisbezorgd binnen 3 werkdagen (voor 17.00 besteld). Wilt u graag bezorging binnen 2 werkdagen of op een specifieke werkdag? Hiervoor zijn de bezorgkosten €80. Bij een orderbedrag boven de €1250,- is uw levering binnen 3 werkdagen gratis!

Bestellingen vanaf 1000kg & grindstabilisatie

Grind.be levert door geheel België tegen standaardtarieven, die altijd gelden per bestelling (dus ongeacht het aantal bags). Voor de bezorging van bigbags, midibags, hele pallets met 20kg bags & grindstabilisatie kunt u kiezen uit twee voordelige bezorgopties: 

1. Levering binnen 3 werkdagen op route transporteur: €60. De transporteur bepaalt wanneer uw order geleverd wordt en laat u één dag voor levering tussen ± 18.00-21.00 per email weten welk dagdeel uw order geleverd wordt. Vult u dus bij het bestellen een email adres in die u in gebruik hebt en houd uw email in de gaten. Ligt uw orderbedrag boven de €1250,- dan is uw levering gratis. 

2. Levering binnen 2 werkdagen of op een specifieke datum: €80. U kunt zelf een werkdag invullen waarop u de producten bezorgd wilt hebben of de bestelling snel, dus binnen 2 werkdagen, laten afleveren. Dit kan binnen 2 werkdagen na de besteldatum (mits betaald) of op een andere door u gewenste werkdag. Let op: U kunt de levering niet op een specifiek dagDEEL bestellen. De bestelling kan dus de gehele dag komen. Wij adviseren dan ook om uw werkzaamheden pas na de dag van levering te plannen en niet op de dag zelf.

Bezorgkosten pakketten (worteldoek, etc.)

Onderhouds- en reinigingsproducten, zakjes worteldoek en losse dozen afboording worden per pakketdienst bij u thuisbezorgd voor slechts €9,95. De levering vindt plaats binnen 2 werkdagen. U ontvangt na bestelling een trackingnummer om de bestelling te kunnen volgen.

» Rollen anti-worteldoek worden vanaf 105m2 gratis geleverd!

» Pakketten Grindstabilisatie Easygravel® (1,87m2 of 3,74m2 per pakket) worden gratis geleverd!

De bezorgkosten in een handig overzicht:

Bezorgopties

 Levering binnen
3 werkdagen
Levering binnen
2 werkdagen
Levering op werkdag
naar keuze

Bestellingen t/m 900KG

€ 50€ 80€ 80

Bestellingen vanaf 1000KG / grindplaten

€ 60€ 80€ 80

Losgestort (vanaf 8 à 10ton) 

 Gratis Gratis Gratis
Bij een orderbedrag boven de €1250,- is uw levering altijd gratis! De bezorgtarieven zijn eenmalig per bestelling, ongeacht het aantal bags.

Voor alle bestellingen geldt:

  • Bestellingen na 17.00 en in het weekend geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. De eerstvolgende werkdag telt in dat geval dus nog niet als eerst mogelijke leverdag van de drie werkdagen. Heeft u de bestelling dus snel nodig, dan kunt u het beste de bezorgoptie kiezen voor levering binnen 2 werkdagen.
  • Uw bestelling wordt verwerkt en ingepland vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. Met Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash en contante betaling (hierbij wordt u wel eerst gebeld ter bevestiging) is dit direct.
  • Wij leveren niet op zaterdagen
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team