Bezorgkosten bij Grind.be

 

Losgestort grind en split wordt gratis bezorgd!

De prijzen voor losgestort grind en split (vanaf  8 ton mogelijk) zijn INCLUSIEF bezorging door geheel België. De levertijd is normaliter ± 2-3 werkdagen. Per product staat de levertijd aangegeven. U kunt altijd een gewenste leverdag invullen in het bestelmenu indien u wenst.

Bestellingen t/m 999kg (totaalgewicht):

Voor de bezorging van minibags en 20kg bags tot en met 999kg worden €70 bezorgkosten gerekend per bestelling. Deze producten worden bij u thuisbezorgd binnen 3 werkdagen (voor 17.00 besteld/betaald). Wilt u graag bezorging binnen 2 werkdagen of op een specifieke werkdag? Hiervoor zijn de bezorgkosten €99. Heeft u hierbij specifiek de vraag voor bezorging de volgende werkdag, neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden! 

Bestellingen vanaf 1000kg & grindstabilisatie

Grind.be levert door geheel België tegen standaardtarieven, die altijd gelden per bestelling (dus ongeacht het aantal bags). Voor de bezorging van bigbags, midibags, hele pallets met 20kg bags & grindstabilisatie kunt u kiezen uit twee voordelige bezorgopties: 

1. Levering binnen 3 werkdagen op route transporteur: €80. De transporteur bepaalt wanneer uw order geleverd wordt en laat u één dag voor levering tussen ± 18.00-21.00 per email weten welk dagdeel uw order geleverd wordt. 

2. Levering binnen 2 werkdagen of op een specifieke datum: €99. U kunt zelf een werkdag invullen waarop u de producten bezorgd wilt hebben of de bestelling snel, dus binnen 2 werkdagen, laten afleveren. Dit kan binnen 2 werkdagen na de besteldatum (mits betaald) of op een andere door u gewenste werkdag. Heeft u hierbij specifiek de vraag voor bezorging de volgende werkdag, neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden! 

Let op: u kunt de levering niet op een specifiek dagDEEL bestellen. De bestelling kan altijd de gehele dag komen. Wij adviseren dan ook om uw werkzaamheden pas na de dag van levering te plannen en niet op de dag zelf.

Bij een orderbedrag boven de €1250,- is uw levering binnen 3 werkdagen gratis!

Bezorgkosten pakketten (worteldoek, etc.)

Onderhouds- en reinigingsproducten, zakjes worteldoek en losse dozen afboording worden per pakketdienst bij u thuisbezorgd voor  €14,95. De levering vindt plaats binnen 2 werkdagen. U ontvangt na bestelling een trackingnummer om de bestelling te kunnen volgen.

» Rollen anti-worteldoek worden vanaf 105m2 gratis geleverd!

» Pakketten Grindstabilisatie Easygravel® (1,87m2 of 3,74m2 per pakket) worden gratis geleverd!

De bezorgkosten in een handig overzicht:

Bezorgopties

  Levering binnen
3 werkdagen
(voor 17u besteld)
Levering binnen
2 werkdagen
(voor 17u besteld)
Levering op werkdag
naar keuze*

(voor 17u besteld)

Bestellingen t/m 999KG (totaalgewicht)

€ 70 € 99 € 99

Bestellingen vanaf 1000KG / grindmatten

€ 80 € 99 € 99

Losgestorte materialen
(leverdag in overleg)

 Gratis  Gratis  Gratis

Rollen worteldoek vanaf 100m2 en
kleine pakketten grindmatten

 Gratis  Gratis  Gratis

Overige pakketten

- € 14,95 -

Bij een orderbedrag boven de €1250,- is uw levering altijd gratis

De bezorgtarieven zijn eenmalig per bestelling, ongeacht het aantal bags.

*Let op, de levertijd is altijd 2 werkdagen: het is dus niet mogelijk de eerstvolgende werkdag te selecteren.

Voor alle bestellingen geldt:

  • Bestellingen na 17.00 en in het weekend geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. De eerstvolgende werkdag telt in dat geval dus nog niet als eerst mogelijke leverdag van de drie werkdagen. Heeft u de bestelling dus snel nodig, dan kunt u het beste de bezorgoptie kiezen voor levering binnen 2 werkdagen.
  • Uw bestelling wordt verwerkt en ingepland vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. Met de meeste methoden is dit direct.
  • Wij leveren niet op zaterdagen
  • Wij leveren door geheel België!