Leveringen in de bouwverlofperiode

In de bouwverlofperiode blijven wij geopend! Vrijwel alles is zodoende gewoon leverbaar. Let u wel even op de volgende beperkingen in de levermogelijkheden:

Bags, grindplaten en andere producten

In week 31, 32 en 33 (29 juli t/m 16 augustus) kan door beperkte transportcapaciteit de levertijd mogelijk 1-2 werkdagen uitlopen. Leveringen U krijgt per email bericht zodra de leverdag van uw bestelling bekend is. Leveringen op een specifieke werkdag kunnen wij deze weken helaas niet 100% garanderen. Wij proberen hieraan uiteraard te voldoen, echter is het mogelijk dat uw bestelling op een andere dag geleverd wordt, hierover krijgt u uiteraard ook bericht. Losse pakketten worden zoals gewoonlijk doorgeleverd.

Losgestort grind / split

De levering van losgestort grind en split geschiedt in de gehele bouwverlofperiode (weken 29-34) in overleg. Bel of mail ons voor direct overleg met onze planning over uw wensen, veruit de meeste producten kunnen probleemloos geleverd worden! 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag en elke week tijdens de bouwverlof gewoon geopend om U van dienst te zijn. Wij zijn in week 29-34 bereikbaar tussen 08.00 - 17.00 op 014-480251.

Voor alle aanvragen en informatie:

Neem contact op!