• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Crystal White breuksteen losgestort

€ 0,00

Prijzen zijn incl. BTW
Gratis levering!

* Verplichte velden

Alle prijzen zijn incl. BTW.


Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant aan de chauffeur (meerprijs)
Belangrijk: Formaten zijn zeefmaten. 
Levertermijn & Bezorgkosten: Binnen 1- 3 werkdagen, u kunt direct een gewenste leverdag opgeven (u krijgt van ons bevestiging of dit haalbaar is)

Video

Details

Losgestorte Crystal white breuksteen; meer over de breukstenen

Witter dan deze breuksteen is er niet te krijgen. Het is een prachtig witte marmersteen met mooie glinsteringen erin. Crystal white breuksteen, ook bekend als Extra white breuksteen, wordt door ons geïmporteerd uit het zuiden van Europa.

Losgestorte Crystal white breuksteen; onze aanlegtips

Met deze mooie witte breuksteen creëert u meteen al een zeer luxe uitstraling in uw tuin, of het nu een moderne of meer klassieke tuin is. De Crystal white breuksteen schittert overal.

Losgestorte Crystal white breuksteen; over de levering

Onze losgestorte Crystal White breuksteen wordt geleverd met een kiptrailer of walking floor. We vragen u om op het moment van levering aanwezig te zijn zodat onze chauffeur samen met u de beste losplaats kan kiezen. Zie voor alle informatie onze speciale pagina over de levering van losgestorte producten.

Hiervoor zijn losgestorte Crystal white breukstenen geschikt

De breukstenen zijn zeer geschikt om toe te passen in steenkorven. Let u wel op de maaswijdte van het gaas in de korf. Deze moet namelijk kleiner zijn dan de Crystal White breukstenen om te voorkomen dat de stenen eruit vallen. Natuurlijk ook te gebruiken als bodembedekking van stukken tuin.

Losgestorte Crystal white breuksteen; hoeveel heb ik nodig?

Wanneer u op 'rekenhulp' klikt (zie het tabje aan de rechterkant), dan opent onze rekenhulp. Hiermee bepaalt u precies hoeveel losgestorte Crystal White breuksteen u nodig heeft. Wilt u liever een kleinere hoeveelheid in een bag? Bekijk dan alle beschikbare verpakkingen Crystal white breuksteen.

Productgegevens
Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
KleurWit
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team