• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Yellow sun breuksteen losgestort

Let op: Langere levertijd

€ 0,00

Prijzen zijn incl. BTW
Gratis levering!

* Verplichte velden

Alle prijzen zijn incl. BTW.


Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant aan de chauffeur (meerprijs)
Belangrijk: Formaten zijn zeefmaten. 
Levertermijn & Bezorgkosten: Binnen 1- 3 werkdagen, u kunt direct een gewenste leverdag opgeven (u krijgt van ons bevestiging of dit haalbaar is)

Video

Details

Losgestorte Yellow sun breuksteen; meer over de breukstenen

Yellow Sun breuksteen: een zachte gele kalksteensoort met lichte witte aders. Deze combinatie zorgt ervoor dat het een sierlijke breuksteen is. De steen voegt op een subtiele manier kleur toe.

Losgestorte Yellow sun breuksteen; onze aanlegtips

Door de warme kleur heel erg geschikt voor de aanleg van een mediterrane tuin. Een tuin met Yellow Sun breuksteen geeft u hét vakantiegevoel. Kan zeker ook gebruikt worden voor het aanleggen van andere stijlen. Erg mooi in combinatie met stalen elementen en dus als vulling van steenkorven.

Hiervoor zijn losgestorte Yellow sun breukstenen geschikt

Zeer geschikt voor het gebruik in korven. Ook kunt u de Yellow Sun breukstenen gebruiken als bodembedekker. Op die manier maakt u een hele warme tuin die toch een ruwe kant heeft.

Losgestorte Yellow sun breuksteen; hoeveel heb ik nodig?

Wanneer u op 'rekenhulp' klikt (zie het tabje aan de rechterkant), dan opent onze rekenhulp. Hiermee bepaalt u precies hoeveel losgestorte Yellow Sun breuksteen u nodig heeft. Wilt u liever een kleinere hoeveelheid in een bag? Bekijk dan alle beschikbare verpakkingen Yellow sun breuksteen.

Losgestorte Yellow Sun breuksteen; over de levering

Voor de levering van losgestorte Yellow Sun breuksteen is het belangrijk dat u thuis bent, zodat u samen met onze chauffeur de precieze plek van levering kunt bepalen. Ook is het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor de vrachtwagen. Zie ook onze informatiepagina over de levering van losgestorte producten.

Productgegevens
Voorraad statusLet op: Langere levertijd
Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
KleurGeel
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team