Beach Pebbles zwart Large

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Beach Pebbles zwart
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Beach Pebbles zwart Large, een mooie natuurlijk geronde siersteen met een zeer luxe uitstraling. De zwarte Pebbles zijn antraciet / donkergrijs van kleur en in natte toestand ogen ze zwart. De grote sierstenen hebben een stijlvolle en luxe uitstraling en staan prachtig in verschillende tuinen, van modern tot authentiek. De Beach Pebbles zwart Large zijn in het bijzonder aan te raden als sierstenen voor in de siertuin, steenkorven, als keienpad met staptegels of rond de vijver (bevatten geen kalk!). Zo ziet u, de Beach Pebbles zwart Large is een echte allrounder!

Beach Pebbles zwart Large kopen

Voordelen van Beach pebbles:

  • Mooi natuurlijk geronde steen
  • Stijlvolle en luxe uitstraling
  • Ideaal formaat voor in steenkorven

Bij de aanleg van een stenentuin kunt de u de Beach Pebbles zwart Large bijvoorbeeld combineren met de Multi-Edge METAL Afboording voor een mooi afgewerkt geheel. Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies, neemt u dan even contact op, we helpen u graag verder.

Praktische tip: De stenen zijn voornamelijk 30 a 50mm groot, maar ook grotere brokken van 60 a 70mm (zeefmaat, één zijde kan zodoende nog langer zijn). Wilt u de stenen toepassen in korven, let u dan op dat u een vrij fijne maaswijdte neemt om ook de kleinste stenen op te vangen.

Populaire verpakkingen

U koopt de Beach Pebbles Large in verschillende bags en losgestort. De meest populaire verpakkingen:

Bigbag Beach Pebbles zwart Large. Daarnaast kunt u bij ons ook losgestorte Beach Pebbles zwart Large kopen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

Video's over de levering