Beach Pebbles zwart

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Beach Pebbles zwart Large
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Beach Pebbles zwart, een mooie siersteen met een zeer ronde en licht platte vorm. Beach Pebbles komen in verschillende maten voor, de kleine formaten staan overigens ook bekend als Castle zwart grind. De Beach Pebbles zijn antraciet / donkergrijs van kleur en in natte toestand ogen ze zelfs zwart! Ook zijn er beige kiezels te vinden. De sierstenen hebben een stijlvolle en luxe uitstraling en staan prachtig in eigenlijk alle verschillende stijlen tuin. De Pebbles zijn in het bijzonder aan te raden als sierkiezels op looppaden etc, doordat deze grind bijzonder prettig loopt (door de platte en ronde vorm) zelfs met blote voeten!

Beach Pebbles kopen

Voordelen van Beach pebbles:

  • Goede drukvastheid
  • Stijlvolle uitstraling
  • Prettig beloopbaar

U kunt de Beach Pebbles zwart in diverse maten bags bestellen. Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies, neemt u dan even contact met ons op we helpen u graag verder.

Hoeveel Beach Pebbles zwart heb ik nodig?

Op onze website vindt u een handige rekenhulp waarmee u snel en makkelijk kunt uitrekenen hoeveel Beach Pebbles u voor uw tuinproject nodig heeft.

Beschikbare verpakkingen

Koop de Beach Pebbles zwart in handige bags. U wilt een grotere hoeveelheid bestellen? Ook dit is geen probleem, Beach Pebbles zwart kunnen ook losgestort geleverd worden. Meest verkochte verpakkingen:

Bigbags Beach Pebbles zwartLosgestorte Beach Pebbles zwart

 

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 90kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering