Crystal White rond keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Crystal White grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Sneeuwwit en zeer fraai rond van vorm, dat zijn de Crystal White rond keien in het kort samengevat. Deze grove ronde keien zijn wit van kleur en ideaal als vulling voor sierkorven / steenkorven. Verder zijn de Crystal White rond keien ook geschikt als losse sierkeien in en rond de tuin! Deze keien zijn goed te combineren met de bestaande kleuren in uw tuin. Met Crystal White rond keien creeërt u direct een zeer stijlvol en luxueus ogend geheel! Passend in ons sortiment vindt u ook de Crystal White grind.

Crystal White rond keien kopen

Voordelen van Crystal White rond keien wit:

  • Stijlvolle uitstraling
  • Mooie sneeuwwitte kleur
  • Ideaal voor in sierkorven

De Crystal White rond keien zijn direct vanuit voorraad leverbaar in diverse maten bags. Deze witte keien kunnen dan ook, indien gewenst, al binnen 2 werkdagen bij u geleverd worden.

Crystal White rond keien toepassen

Indien u Crystal White rond keien als sierkeien in uw tuin gebruiken wilt raden wij u aan om worteldoek eronder te leggen, om zo onkruidgroei van onderop tegen te gaan. Grondpennen helpen u het anti-worteldoek mooi en strak te leggen.

Populaire verpakkingen

Crystal White rond keien koopt u in de van u gewenste bag, of losgestort vanaf 8 ton. Meest verkochte verpakkingen:

Bigbag Crystal White rond keienLosgestorte Crystal White rond keien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering