Carrara rond keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Carrara grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Bent U op zoek naar een sierlijke soort witte keien voor in de tuin of oprit? Dan zijn Carrara rond keien iets voor U. Deze sneeuwwitte marmer is afkomstig uit Italië en kunstmatig gerond tot keien. Dit maakt Carrara keien niet alleen zeer stijlvol, maar ook prettig beloopbaar! De maat 40/80 is erg praktisch en mooi voor in steenkorven (gabions), maar uiteraard ook sierlijk als sierkeien. Echter, gebruik Carrara rond keien altijd op plekken met voldoende zon om zo eventuele mos- of algengroei te voorkomen. De fijnere maten Carrara vindt u onder Carrara grind.

Carrara rond keien kopen

Voordelen van Carrara rond keien:

  • Luxueuze uitstraling
  • Mooie sneeuwwitte kleur
  • Ideaal voor in schanskorven

Carrara rond keien zijn direct verkrijgbaar in diverse verpakkingen en de levering geschiedt uit voorraad, zodat wij snel kunnen leverenin heel België! Profiteer van volumekorting als u meer als 1 bigbag koopt.

Carrara rond keien in uw tuin

Als u Carrara rind keien als bedembedekking in uw tuin gaat gebruiken, adviseren wij u om eerst een anti-worteldoek te leggen om zo ongewenste onkruidgroei tegen te gaan. Met grondpennen bevestigd u snel en makkelijk het anti-worteldoek aan de ondergrond.

Populaire verpakkingen

Carrara rond keien zijn te koop in verschillende maten bags en losgestort voor als u een grotere hoeveelheid nodig hebt. Bestel hier uw gewenste verpakking:

Bigbag Carrara rond keienLosgestorte Carrara rond keien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm (bovenmaat) een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering