Grauwacke breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Grauwacke split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

De natuurlijke Grauwacke breuksteen is te bestellen in verschillende hoeveelheden: altijd de juiste hoeveelheid voor uw project!

Grauwacke breuksteen kopen:

Grauwacke breuksteen heeft een natuurlijke kleurencombinatie van beige, bruine en grijze stenen. Met Grauwacke breuksteen creëert u eenvoudig een mooie steenkorf, steenschutting of decoratie bijvoorbeeld rondom de vijver. De voordelen van Grauwacke breuksteen zijn:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Kleurencombinatie van aardetinten
  • Geschikt voor steenkorven en steenschuttingen

De kleur van Grauwacke kan erg wisselen omdat het een zandsteensoort is. De aardetinten van Grauwacke maken het een mooi product om in een natuurlijke tuinstijl toe te passen. Grauwacke is afkomstig van diverse plekken in Noord-Europa en is een harde steensoort waardoor geschikt voor vele toepassingen: steenkorven, steenschuttingen of ter decoratie rondom de vijver of andere tuindelen. Probeer de Grauwacke breuksteen ook eens in combinatie met Multi-Edge afboording Cortenstaal. Populaire verpakkingen:

Bigbag Grauwacke breuksteen, losgestorte Grauwacke breuksteen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering