Ardenner grijze breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Ardenner split grijs
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Zeer populair op dit moment: de Ardenner breuksteen, voor in schanskorven, steenmuren etc.! De reden is duidelijk: de prachtige kleur grijs van deze keien, maar ook niet te vergeten de mooie aders door het gesteente! Dit geeft het geheel een prachtig effect. Hierdoor niet alleen prachtig als breuksteen in steenkorven, maar ook als sierkeien in uw tuin of rondom uw huis! Qua tint zit de Ardenner breuksteen op gemêleerd middengrijs met lichtgrijze en witte aders. Zoekt u antracietgrijs, zie Basalt breuksteen.

Ardenner breuksteen kopen

Voordelen van Ardenner breuksteen:

  • Prachtige witte aders in de steen
  • Mooie grijze kleur
  • Voordelig

Online snel te bestellen en leverbaar in diverse maten bags. Wij kunnen de materialen al binnen 2 werkdagen aan huis of op de werf bezorgen!

Populaire verpakkingen

Ardenner breuksteen koopt u in big bags maar ook losgestort kunt u Ardenner breusteen kopen. Let er op dat u altijd ca. 20% meer Ardenner breuksteen besteld dan u theoretisch nodig zou moeten hebben. In de praktijk is bij het vullen van steenkorven gebleken dat het verbruik hoger is dan de hoeveelheid breuksteen die u berekend heeft. Een aantal populaire verpakkingen:

Bigbag Ardenner breuksteenLosgestorte Ardenner breuksteen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering