Japanse split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Japanse split is gebroken Maasgrind en heeft dus een gemengde, bonte kleur van hoofdzakelijk bruine, gele en grijze kiezels. Japanse split (en dus Maasgrind) wordt in Nederland en België gewonnen. Japanse split wordt vaak gezocht voor het bedekken van boerenerven, opritten en andere authentieke omgevingen vanwege de mooie natuurlijke kleuren en belastbaarheid. Maar ook als bodembedekker in een natuurlijke siertuin of voor tuinpaden is Japanse split uitermate geschikt vanwege zijn kleur.

Japanse split kopen

Voordelen van Japanse split:

  • Veel formaten beschikbaar
  • Mooie natuurlijke kleuren
  • Voordelig

Als u Japanse split als siersplit in uw tuin gebruikt, kies dan bijvoorbeeld voor de Multi-Edge FLEX afboording voor een praktische scheiding tussen gazon en siertuin of uw tuinpad. Deze handige afboordig is snel en makkelijk aan te brengen en vrijwel onzichtbaar. Vanaf nu mooie rechte lijnen of juist glooiende of ronde vormen, alles geen probleem voor de Multi-Edge FLEX afboording!

Populaire verpakking

Japanse split is in diverse maten verkrijgbaar in hoeveelheden vanaf 1 ton (= 0,7m3). Voor kleine hoeveelheden bestelt U een bigbag of midibag. Als u toch een grotere hoeveelheid nodig heeft is het voordeliger Japanse split losgestort te bestellen. De meest verkochte verpakkingen zijn:

Bigbag Japanse splitLosgestort Bigbag Japanse split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm (bovenmaat) een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering