Yellow sun breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Yellow sun split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Yellow Sun breuksteen?

Yellow sun breuksteen is een gelige kalksteen in grove formaten (brokken) gebroken in de groeve. Dit maakt deze breuksteen tot een zeer fraai materiaal voor toepassing in steenkorven (bijv. als erfafscheiding) of als sierstenen in de tuin. De breuksteen heeft door de grove randen een ruige uitstraling. Toch straalt de steen ook rust en warmte uit door de warme gele kleur. De Yellow Sun breuksteen wordt gewonnen in de Jura in Duitsland.

Yellow sun breuksteen kopen

Voordelen van Yellow sun breuksteen:

  • Geschikt voor diverse toepassingen
  • Mooie gelige kleur
  • Voordelig

Waarvoor kan ik Yellow Sun breuksteen gebruiken?

Yellow Sun breuksteen is erg populair als vulling van steenkorven of steenschuttingen. Ook een stuk tuin met de Yellow Sun breuksteen als bodembedekker behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. De breukstenen geven uw tuin een warme uitstraling. Daarom is de Yellow Sun breuksteen een populaire steen voor het aanleggen van bijvoorbeeld een Mediterrane tuin. Uiteraard ook prima te gebruiken voor andere tuinstijlen.

Yellow Sun breuksteen combineren

Yellow Sun breuksteen laat zich door de neutrale kleur erg makkelijk combineren met andere tuinonderdelen: combineer met veel groen of juist met veel kleur. De combinatie met moderne tuinelementen zoals stalen kantopsluiting of moderne en strakke tuintegels behoort ook tot de mogelijkheden. Ook mooi in combinatie met veel hout. Kortom, met Yellow Sun breuksteen kunt u alle kanten op!

Populaire verpakkingen

Grind.be levert Yellow sun breuksteen in meerdere formaten steen in verschillende verpakkingen (bags/losgestort). De populairste verpakkingen:

Bigbag Yellow Sun breuksteen, Losgestorte Yellow Sun breuksteen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering