• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Ardenner split grijs losgestort

€ 0,00

Prijzen zijn incl. BTW
Gratis levering!

* Verplichte velden

Alle prijzen zijn incl. BTW.


Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Paypal of contant aan de chauffeur (meerprijs)
Belangrijk: Formaten zijn zeefmaten. 
Levertermijn & Bezorgkosten: Binnen 1- 3 werkdagen, u kunt direct een gewenste leverdag opgeven (u krijgt van ons bevestiging of dit haalbaar is)

Video

Details

Losgestort Ardenner split grijs; meer over het steenslag

Ardenner split grijs is één van de meest populaire en bekende splitsoorten. Dit mede vanwege de neutrale kleur, de brede toepasbaarheid en het feit dat het een voordelige steensoort is. Het is een lichtgrijze steen met witte aders.

Losgestort Ardenner split grijs; onze aanlegtips

Zeer geschikt voor bijvoorbeeld de aanleg van rotstuinen en tuinen met een natuurlijke touch. Maar zeker ook geschikt voor de aanleg van een moderne hedendaagse tuin, vooral wanneer het gecombineerd wordt met bijvoorbeeld egale antraciete/grijze tegels. Ook mooi: de combinatie van Ardenner split grijs met veel groen.

Hiervoor is losgestort Ardenner split grijs geschikt

Wanneer u een oprit wilt aanleggen met Ardenner split dan is dat zeker mogelijk. Vanwege de egale kleur van het split krijgt u een hele strakke oprit. Ook een pad of terras behoren tot de mogelijkheden. Ook veelgebruikt als bedekking van de tuin.

Losgestort Ardenner split grijs; hoeveel heb ik nodig?

Wanneer u op 'rekenhulp' klikt (zie het tabje aan de rechterkant), dan opent onze rekenhulp. Hiermee bepaalt u precies hoeveel losgestort Ardenner split grijs u nodig heeft. Wilt u liever een kleinere hoeveelheid in een bag? Bekijk dan alle beschikbare verpakkingen Ardenner split grijs.

Losgestort Ardenner split grijs; over de levering

Ardenner split grijs losgestort wordt gratis geleverd. Neemt u bij vragen over de levering van losgestort Ardenner split grijs contact met ons op of bekijk alle informatie m.b.t. de levering/het transort van losgestorte producten.

Productgegevens
Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
KleurGrijs
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team