Ardenner split grijs

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Ardenner grijze breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Zoekt U een stijlvolle, maar toch voordelige soort siersplit of bodembedekking? Dan is Ardenner split grijs iets voor U. Want deze grijze split van de steensoort kalksteen is een echte duizendpoot: voldoende drukvast en een goede prijs - kwaliteitverhouding. U kunt Ardenner grijs split gebruiken in diverse tuinen, de oprit / parking of op Uw tuinpad. Met grindstabilisatie maakt U er helemaal een mooi egaal en spoorvrij geheel van.

Ardenner split grijs kopen

Voordelen van Ardenner split:

  • Hoge drukvastheid
  • Past perfect in diverse tuinen
  • Voordelig

Een moderne tuin?

Ardenner split grijs is zeer geschikt voor een moderne tuin. De grijze kleur van deze mooie split is met vrijwel alles in uw tuin te combineren. Met de Multi-Edge Metal Afboording creëert u een mooie strakke scheiding tussen de Ardenner split grijs en het gazon of perk. Kies de uitvoering die het beste in Uw tuin past. Onderhoudsvriendelijk maakt u uw tuin met anti worteldoek, vergeet dan niet ook de handige grondpennen mee te bestellen.

Populaire verpakkingen

U kunt kiezen uit diverse maten bags en er zijn verschillende formaten Ardenner split grijs leverbaar. Losgestort zijn ook andere formaten te leveren. Vraag naar de mogelijkheden. Populaire verpakkingen zijn:

Bigbag Ardenner split grijs , Losgestort Ardenner split grijs.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering