Basalt breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Basalt split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Basalt Breuksteen is breuksteen, ofwel grote keien, van de steensoort Basalt wat een vulkanisch gesteente is. De Basalt breuksteen is de donkerste bestaande breuksteen (donkergrijs - antraciet van kleur) en staat zeer sierlijk in schanskorven / steenkorven. De standaard maat is 60/180mm, maar er zijn ook kleinere maten beschikbaar. De Basalt breuksteen is ook zeer fraai als sierstenen in de tuin. Denk hierbij ook aan worteldoek met bijbehorende grondpennen voor een onderhoudsvrije siertuin. 

Basalt breuksteen kopen

Voordelen van Basalt breuksteen:

  • Ideaal voor in schanskorven
  • Mooie antraciet grijze kleur
  • Voordelig

U kunt Basalt breuksteen gemakkelijk online bestellen, leverbaar in verschillende formaten en diverse maten bags. Levering van uw bestelling kan binnen enkele dagen! Gratis levering door geheel België voor losgestort breuksteen.

Voor welke soort tuin gebruik ik Basalt breuksteen?

Of u nu een natuurlijke tuin of een moderne tuin heeft, Basalt breuksteen is altijd een goede keuze. Zet een mooi contrast met een schanskorfwand in uw moderne tuin. De Basalt Breuksteen is de ideale vulling voor een strakke uitstraling. Maar ook in een natuurlijke rotstuin zal Basalt breuksteen opgaan met het geheel.

Populaire verpakkingen

De veelverkochte verpakking van Basalt breuksteen zijn bigbags en losgestort:

Bigbag Basalt breuksteenLosgestorte Basalt breuksteen.

 

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering