Carrara grind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Carrara rond keien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Bent u op zoek naar een sierlijke soort wit grind voor in de tuin of oprit? Dan is Carrara grind iets voor U. Deze sneeuwwitte siergrind is afkomstig uit Italië en is kunstmatig gerond tot grind. Dit maakt Carrara grind niet alleen zeer stijlvol, maar ook prettig beloopbaar! De maat 15/25 mm is daarnaast ook toepasbaar op bijv. parkings, voor deze toepassing is marmer drukvast genoeg. Echter, gebruik Carrara rond altijd op plekken met voldoende zon, om zo mos- en algengroei te voorkomen. Het gebruik van anti-worteldoek helpt om onkruidgroei tegen te gaan. Uiteraard hebben wij ook Carrara split in ons assortiment. Bekijk daarnaast ook zeker ons andere witte grind & siersplit!

Carrara grind kopen

Voordelen van Carrara grind:

  • Goede drukvastheid
  • Mooie sneeuwwitte kleur
  • Prettig beloopbaar

Tip: Creëer een mooie scheiding met de Multi-Edge METAL Afboording, bijvoorbeeld in de kleur wit! Deze duurzame en handige afboording bestelt u makkelijk met de Carrara grind mee!

Carrara grind is verkrijgbaar in elke gewenste maat en verpakking en de levering geschiedt uit voorraad, zodat wij snel kunnen leveren in heel België!

Populaire verpakkingen

Koop Carrara grind in uw gewenste bag. Heeft u toch meer nodig dan kan u Carrara grind ook als losgestort bestellen. Meest populaire verpakkingen zijn:

Bigbag Carrara grind Losgestort Carrara grind 

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering