Limburgs witte keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Wit grind / Limburgs wit
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Op zoek naar mooie sierkeien voor in de tuin als decoratie of vulling van uw steenkorf of steenschutting? Limburgs witte keien zijn hier perfect voor. Deze stenen hebben een mooie kleurencombinatie van wit, beige, lichtgrijs en donkergrijs. Hierdoor ontstaat een mooie natuurlijke uitstraling met lichte kleuren.

Limburgs witte keien kopen:

Limburgs witte keien zijn het grotere formaat van het populaire Limburgs witte grind. Door het middelgrove formaat van deze keien zijn ze ideaal als losse sierkeien in de tuin, bijvoorbeeld in borders, of als vulling van een steenkorf. De voordelen van Limburgs witte keien:

  • Handig formaat voor verschillende toepassingen
  • Mooie kleurencombinatie
  • Natuurlijke uitstraling

Limburgs witte grind en de witte keien zijn een populaire soort om toe te passen in onder andere moderne tuinen. Door de lichte kleur van de stenen is deze mooi te combineren met witte Multi-Edge tuinafboording en witte/creme kleurige tuinmeubels. Ook in combinatie met planten en klassieke bestrating zijn deze stenen ideaal voor een natuurlijke uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Populaire verpakkingen Limburgs witte keien

Limburgs witte keien zijn verkrijgbaar in bags en losgestort. Deze producten worden binnen enkele dagen thuisbezorgd. Populaire verpakkingen: bigbag Limburgs witte keien en losgestorte Limburgs witte keien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering