Limburgs witte keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Wit grind / Limburgs wit
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Op zoek naar mooie sierkeien voor in de tuin als decoratie of vulling van uw steenkorf of steenschutting? Limburgs witte keien zijn hier perfect voor. Deze stenen hebben een mooie kleurencombinatie van wit, beige, lichtgrijs en donkergrijs. Hierdoor ontstaat een mooie natuurlijke uitstraling met lichte kleuren.

Limburgs witte keien kopen:

Limburgs witte keien zijn het grotere formaat van het populaire Limburgs witte grind. Door het middelgrove formaat van deze keien zijn ze ideaal als losse sierkeien in de tuin, bijvoorbeeld in borders, of als vulling van een steenkorf. De voordelen van Limburgs witte keien:

  • Handig formaat voor verschillende toepassingen
  • Mooie kleurencombinatie
  • Natuurlijke uitstraling

Limburgs witte grind en de witte keien zijn een populaire soort om toe te passen in onder andere moderne tuinen. Door de lichte kleur van de stenen is deze mooi te combineren met witte Multi-Edge tuinafboording en witte/creme kleurige tuinmeubels. Ook in combinatie met planten en klassieke bestrating zijn deze stenen ideaal voor een natuurlijke uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De limburgs witte keien kunnen losgestort vanaf 8 ton geleverd worden. Kijk bij ons breuksteen & keien assortiment voor andere soorten die ook in kleinere bags leverbaar zijn.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering