Rosa Milano grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Als we het over bijzonder hebben, dan hebben we het absoluut over de Rosa Milano grind. Stijlvol, sfeervol en ook nog eens zeer prettig beloopbaar! De kleur is wit-roze. De combinatie van deze unieke kleur én de mooie egaalronde kiezel maakt de Rosa Milano grind tot een siergrind met luxe uitstraling. Qua toepassing is veel mogelijk, maar in het bijzonder raden we het gebruik aan in strakke tuinen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met witte elementen of (egaal) grijze tegels! Ook kan Rosa Milano grind prima op de parking toegepast worden. Ook leverbaar is de gebroken variant, de Rosa Milano split.

De voordelen van Rosa Milano grind

Voordelen van Rosa Milano grind:

  • Prettig beloopbaar
  • Stijlvolle uitstraling
  • Exclusieve soort

Rosa Milano grind: aanlegtips

Creëer een mooie scheiding met de Multi-Edge Afboording, bijvoorbeeld in wit. Op die manier ontstaat een erg mooi modern geheel. Rosa Milano grind is ook erg goed te combineren met veel groen. Op die manier combineert u een modern onderdeel (Rosa Milano grind) met natuurlijke elementen (planten). Ook laat het Rosa Milano grind zich erg mooi combineren met moderne tuintegels.

Rosa Milano grind kopen: de verpakkingen

Rosa Milano grind is verkrijgbaar in meerdere verpakkingen. De meest verkochte verpakkingen: bigbag Rosa Milano grind, losgestort Rosa Milano grind. Wilt u meer informatie over Rosa Milano grind, een persoonlijk advies of een offerte voor meer dan 8000kg (8 ton)? Neemt u dan even contact op! 

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering