Baltic blend grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Baltic blend grind, uniek in zijn soort door de verrassende kleurencombinatie van grijsblauw en zacht rood. De kleurencombinatie van Baltic blend grind is ontstaan uit de mix van Baskisch rood grind en Niagara blue grind. Baltic blend grind, een stijlvolle mix van twee sierlijke grindsoorten en bovendien zeer kleurvast. Met Baltic blend grind fleurt u Uw tuin zeker op, het tuinpad of het terras  worden een echte eyecatcher! Voor een mooie kantopsluiting gebruikt u bijvoorbeeld de Multi-Edge FLEX, snel en makkelijk mee te werken.

Voordelen van Baltic blend grind:

  • Goede drukvastheid
  • Unieke kleurencombinatie
  • Stijlvol

Baltic blend grind kopen

Baltic blend grind bestelt u gemakkelijk online, deze soort is leverbaar in diverse maten bags. Zoekt u 8 ton of meer van Baltic blend grind? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte, neemt u even contact met ons op! Andere vragen of een (gratis!) proefstaaltje aanvragen? Neem contact met ons op.

Welke hoeveelheid Baltic blend grind moet ik bestellen?

Bij specificaties vindt u onder Verbruik de hoeveelheid in m2 er per aangegeven bigbag. Verder kunt u ook de rekenhulp gebruiken om zo te weten te komen hoeveel Baltic blend grind u bestelt.

Populaire verpakkingen

U koopt de Baltic blend grind in verschillende bags. De meest populaire bag:

Bigbag Baltic Blend grind. Daarnaast kunt u bij ons ook losgestort Baltic Blend grind kopen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering