• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Bigbag grind & split

Naast 20kg zakken, mini- & midibags en losgestort vindt u ook bigbags grind & split op grind.be. Hieronder vindt u alle soorten en formaten steenslag/siergrind welke leverbaar zijn in bigbags. Van Ardenner split bigbag tot aan Maasgrind bigbag. Onze bigbags grind & split hebben een inhoud van 1m3 (1 kuub) en deze worden bij u thuis geleverd. Levering van onze bigbags is al mogelijk binnen 48u. Mocht u niet helemaal zeker weten welke soort siergrind/siersplit u wilt, dan kunt u een gratis handmonster bestellen. Meer advies met betrekking tot onze bigbags grind & split, het aanleggen van siergrind/siersplit/steenslag en de benodigde hoeveelheid bigbags vindt u onderaan deze pagina.

Hoe worden de bigbags grind & split geleverd

Wanneer u een bigbag steenslag / siergrind / siersplit bij ons bestelt gaan we meteen aan de slag. Alle onze 1m3 bigbags wegen meer dan 1.000 kg en worden met een stenentrailer plus kraantje bij u thuis bezorgd. Wanneer de situatie ter plekke het toelaat, worden de bigbags in de tuin, oprit of parking bij u voor de deur geplaatst. Om u hierbij een beeld te geven: de bigbags split & grind kunnen 3 tot 4 meter buiten de trailer neergezet worden. De bigbags zullen altijd op de voor u meest handige plek worden neergezet (mits mogelijk). Standaard wordt een bigbag grind/split binnen 3 werkdagen bezorgd. Voor een kleine meerprijs kan deze levering plaatsvinden binnen 2 werkdagen. Plaatst u een bestelling van € 1.250 of meer? Dan wordt uw bestelling gratis geleverd binnen 3 werkdagen. Wilt u uw bigbag grind/split op een ander adres laten bezorgen? Ook dat is geen enkel probleem. In het bestelmenu kunt u dit aangeven.

Hoeveel bigbags grind/split kan ik het best bestellen?

Wij raden u aan om een laagdikte van 5 centimeter te grind of split te leggen. Dit is voldoende om 'gaten' in het split-/grindoppervlak te voorkomen. Als uitgegaan wordt van een dergelijke laagdikte dan heeft u ongeveer 0,05m3 per m2 nodig. Dat betekent dus dat u met 1 bigbag grind of split ongeveer 20 m2 kunt bedekken. Kiest u voor een soort grind/split met een formaat groter dan 32mm, dan kunt u best een iets dikkere laag aanhouden. Aan de rechterkant van onze website vindt u een rekenhulp. We raden u aan deze rekenhulp te gebruiken bij het bepalen van de benodigde hoeveelheid bigbags grind, bigbags split en/of bigbags steenslag (alleen beschikbaar op een desktop apparaat/laptop).

Hoe leg ik het grind/split aan?

Het aankopen van een bigbag grind/split is de eerste stap. Daarna komt natuurlijk nog het aanleggen. Het aanleggen van grind & split kunt u, met behulp van wat tips en informatie, prima zelf doen. Hoe u dat doet is een afhankelijk van het doel. We hebben alle tips voor u op een rijtje gezet:

-Hoe leg ik een tuin(pad), oprit of parking aan met grind/split?
-Hoe leg ik een halfverharding aan?
-Meer informatie vindt u op onze informatiepagina

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team