Bigbag grind & split

Naast 20kg zakken, mini- & midibags en losgestort grind en split vindt u ook bigbags grind & split op grind.be. Hieronder vindt u alle soorten en formaten steenslag/siergrind welke leverbaar zijn in bigbags. Van Ardenner split bigbag tot aan Maasgrind bigbag. Onze bigbags grind & split hebben een inhoud van 1m3 (1 kuub) en deze worden bij u thuis geleverd. Levering van onze bigbags is al mogelijk binnen 48u. Mocht u niet helemaal zeker weten welke soort siergrind/siersplit u wilt, dan kunt u een gratis handmonster bestellen. Meer advies met betrekking tot onze bigbags grind & split, het aanleggen van siergrind/siersplit/steenslag en de benodigde hoeveelheid bigbags vindt u onderaan deze pagina.

Filteren

Hoe worden de bigbags grind & split geleverd

Wanneer u een bigbag steenslag / siergrind / siersplit bij ons bestelt gaan we meteen aan de slag. Alle onze 1m3 bigbags wegen meer dan 1.000 kg en worden met een stenentrailer plus kraantje bij u thuis bezorgd. Wanneer de situatie ter plekke het toelaat, worden de bigbags in de tuin, oprit of parking bij u voor de deur geplaatst. Om u hierbij een beeld te geven: de bigbags split & grind kunnen 3 tot 4 meter buiten de trailer neergezet worden. De bigbags zullen altijd op de voor u meest handige plek worden neergezet (mits mogelijk). Standaard wordt een bigbag grind/split binnen 3 werkdagen bezorgd. Voor een kleine meerprijs kan deze levering plaatsvinden binnen 2 werkdagen. Plaatst u een bestelling van € 1.250 of meer? Dan wordt uw bestelling gratis geleverd binnen 3 werkdagen. Wilt u uw bigbag grind/split op een ander adres laten bezorgen? Ook dat is geen enkel probleem. In het bestelmenu kunt u dit aangeven.

Hoeveel bigbags grind/split kan ik het best bestellen?

Wij raden u aan om een laagdikte van 5 centimeter te grind of split te leggen. Dit is voldoende om 'gaten' in het split-/grindoppervlak te voorkomen. Als uitgegaan wordt van een dergelijke laagdikte dan heeft u ongeveer 0,05m3 per m2 nodig. Dat betekent dus dat u met 1 bigbag grind of split ongeveer 20 m2 kunt bedekken. Kiest u voor een soort grind/split met een formaat groter dan 32mm, dan kunt u best een iets dikkere laag aanhouden. Aan de rechterkant van onze website vindt u een rekenhulp. We raden u aan deze rekenhulp te gebruiken bij het bepalen van de benodigde hoeveelheid bigbags grind, bigbags split en/of bigbags steenslag (alleen beschikbaar op een desktop apparaat/laptop).

Hoe leg ik het grind/split aan?

Het aankopen van een bigbag grind/split is de eerste stap. Daarna komt natuurlijk nog het aanleggen. Het aanleggen van grind & split kunt u, met behulp van wat tips en informatie, prima zelf doen. Hoe u dat doet is een afhankelijk van het doel. We hebben alle tips voor u op een rijtje gezet:

-Hoe leg ik een tuin(pad), oprit of parking aan met grind/split?
-Hoe leg ik een halfverharding aan?
-Meer informatie vindt u op onze informatiepagina