Losgestort grind & split

Wanneer een grote hoeveelheid (8 ton of meer) grind, split, keien of breukstenen nodig is, dan is een losgestorte levering het voordeligst. De stenen worden door middel van een kiptrailer óf walking floor op de door u gewenste plek geleverd. Losgestorte leveringen worden gratis bezorgd door heel België. Hieronder zijn alle producten te vinden welke wij losgestort leveren. Naast losgestort leveren we ook 1m3 bigbags grind en split. En uiteraard ook kleinere verpakkingen. Zie voor een totaaloverzicht ons volledige assortiment siergrind, kiezels, steenslag, siersplit en keien/breukstenen.

Filteren

Welke soort grind of split heb ik nodig?

Wilt u grind of split in uw tuin maar heeft u geen idee welke soort? Wij helpen u graag. Hieronder staan een paar van onze meest populaire grind & split soorten. Wilt u meer zien? Kijk voor een groter overzicht eens op siergrind of siersplit.

Carrara grind: dit is een sneeuwwitte grind soort en is afkomstig uit Italië. De mooie witte kleur geeft een luxueus gevoel aan uw tuin. Deze steen ligt het beste op een zonnige plaats om verkleuring te voorkomen.

Castle grind: dit is een sierlijke grind soort met een egale champagne/beige kleur. De vorm is zeer rond, dit maakt het een fijne soort om te gebruiken als dakgrind of om op te lopen.

Basalt split: dit is de meest donkere split uit het assortiment. De kleur is antraciet en zit bijna tegen het zwart aan. Deze soort split wordt door zijn hardheid het vaakst gebruikt voor opritten of parkeerplaatsen.

Bezorging losgestort grind & split

Als u kiest voor losgestort grind of split wordt dit vanuit de vrachtwagen bij u thuis op een hoop gekipt. Daarnaast is de bezorging gratis als u gaat voor losgestort! De bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen bij u thuisbezorgd en in overleg wordt er een leverdatum met u afgesproken. Losgestort bestelling zijn mogelijk vanaf 8 of 10 ton.

Heeft u nog vragen over uw bezorging? Neem dan even contact met ons op wij helpen u graag verder!