Kies voor een tuinafboording metaal in plaats van beton!

Zoekt u een tuinafboording metaal voor een mooie afwerking in uw tuin dan zijn er verschillende mogelijkheden. De meest ouderwetse vorm van een afboording zijn de opsluitbanden van beton. Deze opsluitbanden zien we nog regelmatig in diverse voortuinen als we door de woonwijken rijden. Opsluitbanden worden veel gebruikt als tuinafboording maar zijn helaas niet heel erg handig. Deze vorm van tuinafboording is vooral zwaar en u moet aardig veel voorwerk doen voordat u ze kunt verwerken bijvoorbeeld het vervoeren vanuit de bouwmarkt en het uitgraven van een brede gleuf. Deze opsluitbanden zijn daarnaast ouderwets en niet erg mooi. Tegenwoordig zijn er moderne en stijlvolle alternatieven: de tuinafboording metaal.

Waarom een tuinafboording metaal als alternatief?

De tuinafboording metaal heeft veel voordelen:

1. De tuinafboording metaal (of ook wel kantopsluiting metaal genoemd) is makkelijk te vervoeren. Ze zijn vrij licht van gewicht en zijn ook een stuk minder dik. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk opstapelen achter in de auto en hoeft u zich niet snel druk te maken over het totale gewicht dat u kan vervoeren.

2. Door het lichte gewicht is de tuinafboording metaal makkelijk te verwerken in uw tuin, u hoeft dus niet zwaar te sjouwen.

3. Door de pinnen aan de onderzijde kunt de tuinafboording metaal direct in de grond steken zonder diepe gleuven te graven.

4. Het handige koppelsysteem zorgt ervoor dat ze snel te verwerken zijn. U kunt ze eenvoudig aan elkaar koppelen voor een mooi geheel.

5. Door het lichte gewicht, de handige pinnen en het koppelsysteem is de tuinafboording metaal eenvoudig te verplaatsen en hoeft u geen zwaar sjouwwerk te doen bij het re-stylen van uw tuin of het gewoonweg verleggen van een pad.

6. De tuinafboording metaal is buigzaam waardoor ze eenvoudig in bochten en mooie figuren te buigen zijn. Dit geeft een enorm scala aan mogelijkheden! Denk aan het creëren van paden, patronen, cirkels, maar ook gewoon het afboorden van een golvende border!

Tuinafboording aangelegd met icy blue split

Welke tuinafboordingen van metaal zijn er?

Wilt u een afboording aanschaffen voor in uw tuin dan kunt u bij de tuinafboording metaal Multi-Edge kiezen uit verschillende uitvoeringen/afwerkingen, waaronder Corten staal, Verzinkt, Roestvrijstaal (RVS 316) en de kleuren wit en zwart.

Tuinafboording Multi-Edge metaal

Zo kunt u de tuinafboording metaal helemaal laten aansluiten bij de kleur grind, bestrating of de hoofdkleuren in uw bloemperk. Of creëer juist een contrast met bijvoorbeeld Crystal white split en een mooie strakke zwarte tuinafboording! Wilt u eerder een jaren '30 tuin aanleggen, denkt u dan eens aan de combinatie van witte grind en de Corten staal afboording van de Multi-Edge afboording.

 

» Bekijk het assortiment van de tuinafboording metaal Multi-Edge

Kantopsluiting Multi-Edge metaal

Laat de tuinafboordingen van metaal gemakkelijk meebezorgen met uw grind, zand en/of grindplaten en ga direct aan de slag!

» Het complete assortiment grind, keien en siersplit bekijken