Niagara blue / Icy blue split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Icy blue breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

De Niagara blue ofwel Icy blue split is enig in zijn soort. Dit komt vooral door de geweldig mooie grijs - blauwe kleur van deze marmer split, hetwelk geen enkele andere soort split heeft. Ook zorgt het marmer voor een mooie glinstering. Niagara blue split is sterk genoeg om gebruikt te worden op oprit of parking, maar wordt ook veel gezien als bodembedekking in combinatie met natuursteen vanwege de strakke, moderne uitstraling. Indien u in plaats van de robuste look liever een elegantere look wilt, deze splitsoort bestaan ook in een ronde variant. Dit wordt Icy blue grind genoemd.

Niagara blue / Icy blue split kopen

Voordelen van Icy blue split:

  • Hoge drukvastheid
  • Mooie grijs-blauwe kleur
  • Altijd scherp geprijsd

Tip: Creëer een mooie scheiding tussen onder anderen uw siertuin of tuinpad en gazon met de Multi-Edge METAL Afboording, bijvoorbeeld in de aantrekkelijk geprijsde verzinkte variant! De afboording is makkelijk te plaatsen, verdere hulpmiddelen om de afboording vast te zetten zijn niet nodig. Ook is de afboording weer makkelijkte verwijderen en opnieuw te gebruiken indien u uw tuin nog een keer wilt veranderen.

Populaire verpakkingen

Icy blue split, ook bekend als Ice blue, is zeer voordelig geprijsd, leverbaar in diverse maten bags, of losgestort vanaf 8 ton. Levering is mogelijk door heel België binnen enkele werkdagen! Meest verkochte verpakkingen zijn:

Bigbag Icy blue splitLosgestort Icy blue split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering