Canadian slate breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Canadian slate zwart
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Canadian slate breuksteen is een zeer fraaie platte breuksteen, die te verkrijgen is in de kleur zwart / antraciet. De unieke platte vorm van de Canadian slate breuksteen geeft uw tuin een bijzonder karakter! De breuksteen staat, door zijn bijzondere uitstraling, zeer mooi in uw siertuin. Ook is de Canadian slate breuksteen geschikt voor in de steenkorven. Grind.be levert ook kleinere formaten Canadian slate, kijk hiervoor bij Canadian Slate split.

Canadian slate breuksteen kopen

Voordelen van Canadian slate breuksteen:

  • Unieke platte vorm
  • Mooie antraciete kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Canadian slate breuksteen is verkrijgbaar in diverse maten bags. De levering geschiedt uit voorraad binnen enkele werkdagen! 

Hoeveel Canadian slate breuksteen heb ik nodig?

Legt u een siertuin aan met Canadian slate breuksteen dan dient u zo'n 7-8cm aan te houden voor een goede bedekking. Vermenigvuldig de laagdikte (wel in meter) met de vierkante meter (m2) van uw siertuin en u weet zo hoeveel m3 u moet bestellen. Gebruikt u Canadian slate Breuksteen voor in uw steenkorven, dan raden wij u aan 20% meer te bestellen. Voor het vullen van korven heeft u in de praktijk altijd iets meer nodig dan theoretisch berekend (i.v.m. vulling en wat verlies), zo voorkomt u dat u nét tekort komt!

Populaire verpakking Canadian slate breuksteen

1m3 bigbag Canadian slate breuksteen

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering