Basalt split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Basalt breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Donker grijs (antraciet) van kleur, stijlvol en keihard: dat is Basalt split ten voeten uit. Het is ook niet voor niets dat Basaltsplit de populairste splitsoort is voor de tuin! Deze haast zwarte split is de meest donkere split die er is en heeft bovendien een zeer hoge hardheid, zodat deze niet vergruist onder druk van bijv. auto’s op de oprit. Met grindstabilisatie maakt U de oprit ook spoorvrij en prettig beloopbaar. 

Basalt split kopen

Voordelen van Basalt split:

  • Zeer goede drukvastheid en kleurvastheid
  • Voordelig
  • Veel verschillende formaten leverbaar

Basalt split kopen kan heel eenvoudig online bij Grind.be. We leveren in diverse maten bags en verschillende formaten, zoals 5-8 of 8-11 mm. Levering is door heel België, de actuele transportkosten kunt u vinden onder bezorgkosten. Let op: Basalt split heeft altijd een grijze stoflaag bij levering, deze zal er door regen afspoelen om naar de uiteindelijk donkergrijze / zwarte kleur te komen. Dit proces kan uiteraard enige tijd duren afhankelijk van de hoeveelheid neerslag. Houd er rekening mee dat Basalt split onder een afdak dus niet schoon zal regenen (wilt u toch Basalt split toepassen onder een afdak, dan het beste regelmatig goed afspuiten).

Toepassingen van Basalt split

Deze populaire splitsoort is niet alleen uitermate geschikt voor op de oprit, zoals bovenstaand al aangegeven is, maar ook als bodembedekking een siertuin. Gebruik bij de aanleg van een siertuin anti-worteldoek en bestel de handige grondpennen ook meteen mee. Als kantopsluiting is de Multi-Edge FLEX ideaal om zo een mooie scheiding tussen de Basalt split en het gazon te realiseren.

Populaire verpakkingen

Basalt split koopt u in handige minibags (in verschillende groottes), bigbags van 1m3 of voor de grotere ladingen voordelig als losgestort. Een aantal populaire verpakkingen:

Bigbag Basalt split, Losgestort Basalt split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering