Baskisch rood keien rond

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Zoekt u een kleurige, stijlvolle steen in uw steenschutting of als siersteen in de tuin? Dan raden we u met genoegen de Baskisch rood keien aan. Dit is een sierkei van marmer met een unieke zachtrode kleur en prachtige sierlijke aders in de steen! Met de Baskisch rood keien creëert u heel eenvoudig een siertuin of steenwand / steenkorf met zeer luxe en stijlvolle uitstraling! Het voegt een mooi kleurelement toe aan uw tuin en is bijvoorbeeld bijzonder aan te bevelen in combinatie met grijze tegels / kasseien etc. We hebben van deze soort ook de hoekige variant, zie Baskisch rood breuksteen

Baskisch rood keien kopen

Voordelen van Baskisch rood keien:

  • Warme uitstraling
  • Mooie zachtrode kleur
  • Prachtige witte aders

Bij Grind.be bestelt u de Baskisch rood keien gemakkelijk online, deze soort is leverbaar in diverse maten bags.

Baskisch rood keien toepassen

Indien u de charme van deze mooie keien in uw tuin wilt doorzetten, bijvoorbeeld uw tuinpad, dan raden wij u Baskisch rood grind aan. Dit is de kleinere variant voor Baskisch rood keien. Leg een anti-worteldoek onder het grind, en uw tuinpad is vrijwel onderhoudsvrij. Denk aan de handige grondpennen om het anti-worteldoek vast te zetten.

Beschikbare verpakking

Baskisch rood keien worden verkocht in verschillennde maten bags. Zo kunt u de aankoophoeveelheid aanpassen aan uw wensen. De meest populaire verpakking:

Bigbag Baskisch rood keien

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm (bovenmaat) een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering