Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Zeer goed

De kwaliteit van 4800 kg flamingogrind was zeer goed. Ook de afboordingen in cortenstaal vielen heel goed mee. Ze waren gemakkelijk aan mekaar te monteren en te bevestigen. Beste dank.

13-07-2021 Marcel Claes

Goede service!

Schelpenzand besteld in een big bag, netjes op tijd geleverd op de plaats waar we het gevraagd hadden (volktuinsite).

06-07-2021 Lutgarde Paulissen

Prima Service

Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering en afgezet op de afgesproken plaats. De goederen voldoen aan de getoonde afbeeldingen en beschrijving van de website.

22-06-2021 Inge Engelen

Prima service

Bestelling geleverd zoals verwacht binnen de 3 dagen, vriendelijke professionele chauffeur, zal dit bedrijf zeker aanraden aan familie, vrienden en kennissen !

19-06-2021 Marc Bangels

Prima service

Tijdig geleverd en geplaatst op de gewenste plaats. Het materiaal is net wat ik verwachtte.

16-06-2021 Patrick Mees

Prijs/kwaliteit/service TOP

Zeer vlotte afhandeling, communicatie en service! Snelle levering. Correcte manier van handelen!

15-06-2021 Viaene Kevin

Zeer goed

Geleverd 2 dagen na bestelling, super snel!
Kleur steentjes identiek aan foto.
En wat een vriendelijke chauffeur!
Vroeg waar het moest geplaatst worden, grind ook gelost uit de bags!
Wat een vriendelijke man!
Top!

10-06-2021 S

zeer goed

zondag besteld zonder problemen dinsdag geleverd op gebeld door de bestuurder van de vrachtwagen met de vraag waar hij mocht lossen ik heb de plaats door gegeven waar het kon en ook zo uitgevoerd ben zeer tevreden over bestelling en levering

27-05-2021 bauwens franky

Super telefonische service.

De contactpersonen hebben op vrijdagavond ALLES gedaan om hetgeen was afgesproken te laten gebeuren. Buiten hun wil is de levering niet de afgesproken dag geleverd. De communicatie tussen de Nederlandse en Belgische transporteur moet beter.

30-11-2020 Snoeck Marc

Reactie: Beste heer Snoeck, Dank voor uw melding. Wij hebben dit inderdaad besproken! Gelukkig dat wij u zo verder konden helpen. Veel plezier met uw materialen!

afboording

zoals ik het wenste ! Dd

30-11-2020 Dd Vdd

Bestelling 400kg grind bij begraafplaats Hoegaarden (twee toegangen).

Chauffeur was me te snel af en boog naar hoofdingang. Geen probleem om met grote vrachtwagen 50m achteruit te keren om dan naar de achter toegang te rijden. Zeer beleefde én behulpzame chauffeur. Ben zeer tevreden. Hadden koerierdiensten als DPD, BePost, UPS ook maar zulke mensen in DIENST. Het leven werd een stuk aangenamer.

17-11-2020 rony stokart

5 sterren

2 keer besteld 2de bestelling foute levering opgemerkt en telefonisch contact opgenomen, volgende dag was het al gewisseld zag ik bij het thuiskomen na werk :) en zeer goed beholpen geweest aan de telefoon, eerste keer bellen en foto's opsturen was meteen ok, geen 10 keer bellen en niemand bereiken etc... top mensen, 5 sterren

04-11-2020 Hasan G.

bestelling lavasplit

snelle levering en precies de juiste afmeting van de lava voor mijn moerasfilter.

27-10-2020 rudy

Grind.be service

Snelle levering en heel mooi kwaliteitsgrind.
Toevallig op hun website gebotst. In tijden van klimaatverandering en ontharding zouden ze veel meer reclame moeten maken met hun producten. Ook de grindmatten met worteldoek zijn top! Zelfs voor deze onhandige Harry ????

20-10-2020 Eddy

Top van bestelling t.e.m. levering!

Zo moet het. Zorgeloos kunnen bestellen zeer fijn.

25-09-2020 Patricia O

Waarderingen 1 tot 15 van 168 in totaal

Pagina