• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Klant-waarderingen

Hieronder vindt U de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.super service
2020-01-09 - Luc
Vlotte levering, het grind is heel mooi.
Er was per ongeluk 3 ton te weinig geleverd maar ze hebben dit snel en professioneel opgelost.
Wij kunnen deze firma alleen maar 100% aanraden
Bedankt !!
Claudia
2020-01-08 - Claudia
Dank voor de snelle en vlotte verwerking! Super, Hierdoor win je aan vertrouwen!
De Dolomiet 0-5 mm was zeer perfect en zeer gemakkelijk verwerkt, de kwaliteit is prima en volgende offerte (bestelling) wordt nog doorgegeven .
2019-10-25 - Dylan de Krijger
Vlotte bestelling en vriendelijke chauffeurs die niet niet vlug vlug alles afzetten en doorrijden maar rustig hun tijd nemen zodat alles staat war het moet staan. Ook de 2de levering met een palletwagen werd zo kort mogelijk bij de rest geplaatst. Top service!!!
2019-10-23 - Stijn
Dag op voorhand van het transportbedrijf een vriendelijke telefoontje gekregen, om het uur af te spreken. Keurig op tijd aangeleverd, op de gewenste plaats.
2019-10-23 - Peter
Goede opvolging en stand van zaken via mail (let op : kan in spam terecht komen zoals bij mij)
Doorgegeven waar de chauffeur de bigbag moest afleveren en heeft dit perfect uitgevoerd!
Goede prijzen en je moet niet thuis zijn voor levering wat ook een groot gemak is.
Heel betrouwbaar! Een echte aanrader. (Heb in zomerverlof ook al speelzand laten leveren en was ook goed verlopen)
2019-09-27 - Alex Tas
Dank u wel voor de ongelofelijke goede truck driver die de grind geleverd heeft,heel vriendelijk en heel behulpzaam,,heeft het zo goed mogelijk gestort zodat ik minder problemen had om het te verweken. En zeer mooie steen.
Nog eens dank aan de truckdriver
Mvg Paul
2019-09-23 - Paul Dams
Ik ben heel tevreden over een levering basalt split.
De bestel-website is duidelijke en werkt prima, de communicatie is uitstekend, de levering was heel vriendelijk, professioneel en op het afgesproken moment, het product (basalt split) is zoals besteld / gewenst en de prijs was merkelijk lager dan in mijn lokale Belgische omgeving
2019-09-10 - Geert
uit nieuwsgierigheid gebeld naar 014-nummer, ik dacht "dat moet hier in de buurt zijn" maar neen hoor, kreeg ik een Nederlander aan de lijn. heel vriendelijk onthaald. heel goede uitleg gekregen. vrijdag besteld en woensdag geleverd! top service, dat vind je niet overal meer!
2019-09-04 - Ingrid
Vlotte chat met hulp bij de keuze van het meest geschikte produkt en formaat. Vervolgens heel frequent mail-en telefoonverkeer over dag en uur van levering...en vervolgens een vriendelijke chauffeur die alles netjes op tijd en met de glimlach komt afleveren. Veel beter kan niet. top
2019-09-03 - rudi
Alles verlopen zoals beloofd : meer nog de levering was sneller dan verwacht ! Interessante prijzen & supervriendelijke chauffeur...
2019-08-28 - Patricia
Gratis monster, correcte prijs en service, gewoon top!
2019-07-31 - Roel
Na onze annulering door een misverstand ,onze werkplanning in de war .
Maar vandaag is onze basalt split geleverd door een heel vriendelijke chauffeur.
We gaan morgen zelfs nog moeten bijbestellen en zal zeker ook van bij jullie zijn .
We raden iedereen aan eens bij jullie te informeren .
Wij zijn alvast tevreden, bedankt
2019-06-24 - Marnik
Wij willen jullie hartelijk danken voor de snelle levering ondanks de drukte.
2019-06-11 - Bart en Tineke
Alles keurig verlopen. Prima geholpen geweest via de chat-functie die beschikbaar is op de website.
De bestelling is binnen de vooropgestelde termijn, zoals vermeld, geleverd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur die met zijn trekker en oplegger zonder probleem, in ons relatief klein straatje, de bestelling af leverde.
2019-05-01 - Carlos Schacht
Bedankt voor de vlotte en keurige levering, en keikes hoe mooi
2019-04-26 - George Beliën
2de x besteld. 1ste x was er iets vergeten door chauffeur. Na een simpel telefoontje de dag nadien al geleverd.
Uitstekende service, zoals beloofd binnen de 3 werkdagen, vriendelijke chauffeurs. Als ik ooit nog grind/kiezel/steenslag nodig heb dan bestel ik alleen nog hier
2019-04-12 - cricque
Twee leveringen vandaag geleverd , twee chauffeurs twee kip wagens , wat een service. Opgebeld door de chauffeur wanneer die ongeveer hier was .en vroeg genoeg in de ochtend om nog wat van je dag te hebben ! Levering op onze oprit was geen probleem. En alles netjes opgevolgd ook door grind.be . En kwaliteit kiezel heel proper om direct te verwerken .
Volgende bestelling gaat zeker weer bij jullie zijn .
Een tevreden klant
Dany Bovè
Kumtich (België)
2019-03-08 - Dany
De beste service en goedkoop en niet te vergeten proper materiaal. Ik heb er al voor een 5000 euro gekocht en had ik datzelfde bij een leverancier hier 3 km verder besteld dan had ik meer dan 8000 euro kwijt geweest.
2018-11-23 - davy
Ik bestelde 25 ton Ardeense kiezel in bulk geleverd. Daar ik een weekje verlof had, telefoneerde ik om de bestelling door te geven en uitdrukkelijk te vragen opdat de levering binnen de drie dagen kon gebeuren. De vriendelijke man aan de telefoon zou kijken wat mogelijk was. Twee dagen later ontvang ik van de chauffeur een telefoontje dat hij onderweg was en tegen 10u30 zou leveren. De kiezel zelf is van prima kwaliteit. Prachtige service en zeer betaalbaar. Grote Dank!
2018-11-17 - Marc Alen
Beste,Gisteren de levering van mijn order ontvangen.

Hiermede blijk van mijn tevredenheid, uw systeem zit perfect in elkaar, geweldige communicatie en vlotte afhandeling. Supervriendelijke chauffeur en het grind is helemaal wat ik ervan verwachtte.

Dankuwel

Met vriendelijke groeten,

Movi computerbedrijf
Walter Vermandel
2018-10-15 - Walter Vermandel
een chauffeur die in Waalwijk vertrekt kan hier niet in Stal-Koersel Limburg zijn om 7u.
bij aankomst oplegger voor de helft leeg, al gelost. Wachten van 7 tot 12 duurt lang, geen telefoon op voorhand helaas.
En dan de betaling, NIET PINNEN, had mijn man niet gezien, nou. Niet meer van deze tijd. Antwooord: dat ding gaat meestal niet, flauwekul, dat werkt altijd hoor. MVG ----------------
Geachte heer / mevrouw, onze excuses dat de levering niet helemaal volgens wens is verlopen. Nu vertrekken onze chauffeurs niet vanuit Waalwijk, maar de betreffende chauffeur woont in Limburg en had zijn wagen mee naar huis genomen.Het kan zijn dat einde dag nog adressen gelost zijn, wij plannen onze wagens zo optimaal mogelijk, dan kan het zijn dat een wagen al deels gelost is. De betaling hebben wij in goed overleg met elkaar opgelost, het klopt dat wij geen pin mogelijkheden hebben op onze wagens, wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk wordt! Al met al hebben wij via de telefoon toen met elkaar alles in goed overleg opgelost, wij wensen u veel plezier met de materialen!
2018-08-29 - vandebroek R & C
Op maandag online bestelling geplaatst, op woensdag werd het siergrind al geleverd (West-Vlaanderen,België). Heel tevreden, ook duidelijke communicatie met de chauffeur. Bovendien was het siergrind veel goedkoper dan bij een leverancier hier 20 km verderop.
2018-08-25 - Demaré Jonathan
goede, stipte en vriendelijke uitvoering van mijn bestelling.
2018-08-23 - Bertels X.
Ik ben een zeer tevreden klant. Zowel per mail als telefonisch verkreeg ik direct correcte informatie binnen de werkdag. Chauffeur was super vriendelijk en stipt. Vrijdag besteld maandag geleverd. Top. Niet verder zoeken!!
2018-07-31 - Sofie Dhondt
Tijdens het bouwverlof heb ik 10 ton kiezelstenen besteld. Nog geen 24 uren later waren ze al geleverd! Top service en goede prijs!

Bedankt!
2018-07-17 - Davy
Zeer tevreden over de correcte levering. Mooie kwaliteit en een heel grote pluim voor de chauffeur die ervoor zorgde dat ik enkele uren werk bespaard heb. Helemaal top!
2018-06-19 - Erwin Claeys
Heb besteld op 11/06 met mail garantie levering binnen 3 werkdagen. Heb na 3 werkdagen 4 maal moeten bellen steeds van kastje naar de muur gestuurd. Steeds beloofd we bellen u terug, nooit gebeurd. Zit nog steeds te wachten op mijn bestelling, bekijk hoe ik onder de bestelling uit kan geraken, hou niet van mensen die hun afspaak NIET nakomen.

----
Geachte heer Verreydt,
De levering is één dag te laat uitgevoerd, uiteraard dient u vooraf op de hoogte gebracht te worden als er vertragingen zijn, wij hebben contact gezocht met u om dit door te geven, deze informatie is waarschijnlijk niet goed door gekomen. Helaas waren wij niet eerder dan donderdagavond in de gelegenheid om u een dagdeel door te geven van levering vrijdag. Wij hopen dat uw bestelling uiteindelijk naar tevredenheid is afgeleverd, als compensatie vergoeden wij u de verzendkosten, deze worden aan u terug gestort. Onze excuses voor de fouten in de communicatie en de dag vertraging in levering!
2018-06-14 - Marc Verreydt
Bedankt voor de snelle en correcte levering van de bestelde producten.Vriendelijke chauffeur.Kwaliteit top.
mvg Luc
2018-06-12 - Luc Hinneman
Maandagavond 1600 kg siergrind besteld, vandaag geleverd in bag. Enig minpunt: het transportbedrijf had de markering in de aarde niet gezien en .. werd het grind OP de oprit geleverd, VOOR de garagepoort in plaats van ernaast - er was nochtans plaats genoeg! Hopelijk krijgt dit geen staartje...
------------
Beste heer Peter, leuk om uw positieve bericht te horen! Natuurlijk vervelend dat de bag niet op de gewenste/gemarkeerde plek is geplaatst! Onze excuses dat de chauffeur dit niet heeft gezien. Heeft u nog problemen hiermee, neemt u dan gerust contact met ons op!
2018-05-31 - Peter
Van bestelling tot levering... 1 woord. Perfect.
Zeer vlot email verkeer. Telefonisch zeer goed geholpen. En ondanks het onverwachts afsluiten van een toegangsweg toch nog ruim op tijd (zelfs een dag vroeger dan beloofd) geleverd. Ook complimenten aan de chauffeur die, zou het gelukt zijn, de materialen zelfs verder wou brengen dan oorspronkelijk afgesproken was. Maw. Niets dan lof over grind.be. Zeker het aanraden waard.
Bedankt iedereen.
2018-05-29 - Bart De Wachter
Goedemiddag,

Vandaag werd mijn grind geleverd.
Via deze weg wil ik U even laten weten dat alles naar wens is.
Bedankt.

Nog even een extra bedankje aan de chauffeur die de goederen heeft afgeleverd.
Hij heeft deze bijzonder netjes neergezet.

Een tevreden klant,
Andre Maesen
2018-05-29 - Andre Maesen
Beste,Vriendelijk bedankt voor de snelle service!!
2018-05-11 - Carlo Jansen
Vlotte afhandeling van mijn bestelling, perfecte levering door professionele transportfirma !!! Een echte aanrader voor iedereen !!!
2018-04-09 - Catherine De Bruyne
Ik ben normaal gezien niet de persoon die veel tijd steekt in reviews ed. te schrijven, maar hier past toch wel even een woord van dank.

Jullie levering was perfect binnen het vooropgestelde tijdsslot, de chauffeur was super vriendelijk, en heeft alle goederen precies op de plek gezet waar ik had gehoopt (over een bijna drie meter hoge haag, mooi op onze terrassen), zodat ik nu minstens een dag minder met m'n kruiwagen moet sjouwen!

Echt gewoon TOP! Een dikke pluim voor jullie beider firma's!
Daar kunnen ze hier in België nog wat van leren.Ik maak vanaf nu reclame voor jullie!

Met vriendelijke groeten.

2018-03-30 - Remko Oostdijk
Deze namiddag heeft de chauffeur de 10 bestelde bags grind "PANDA GRIND 20KG BAG 16-25mm" afgeleverd. Ik ben er zéér tevreden over en daarom bestel ik nu vandaag nogmaals 10 bags voor een andere plaats in mijn tuin.
Nogmaals mijn dank voor de heden afgeleverde grind en correct uitgevoerde aflevering van de chauffeur.
SERVICE EN LEVERING TIP-TOP OK!
Nogmaals mijn dank en ik zie de volgende levering met dezelfde voldoening tegemoet.
Mvg.
GUY DE WAEN
2018-02-01 - Guy de Waen
Geachte

Graag wil ik u bedanken voor de perfecte gang van zaken.
Het e-mail verkeer, het voortdurend op de hoogte zijn van mijn bestelling.
En natuurlijk mijn bestelling zelf, waar ik heel blij mee ben!
Ik ben een zeer tevreden klant, en zal U met veel plezier aanbevelen bij iedereen die ik ken!

Hoogachtend
Met vriendelijke groeten,
2017-11-03 - Nancy Raes
Wij zijn heel tevreden met het Japanse split , het contact met jullie firma verliep heel vlot .

Was fijn om via email telkens op de hoogte gebracht te worden van de status , de leveringsdatum en uur .

Alsook de chauffeur verdient een pluim , heel vriendelijk en gaat verzorgt te werk. Het contante betalen was voor ons een plus punt .

Een dikke merci zal het aan de buren en familie aanbevelen .
2017-10-16 - Fam Heggermont
Heel goede service. Staaltje werd kosteloos bezorgd en ook de levering was heel vlot! Zeker een aanrader!!!
2017-10-09 - NEYT E.
Zeer betrouwbaar, lage prijs en zeer goede klantenservice (altijd bereikbaar) Gebeld voor een wijziging van bestelling en dit was in 1,2,3 gebeurd. Betere service kun je niet krijgen.
2017-09-17 - Peter
Beste,

hartelijk dank voor de zeer vlotte levering !!
Chauffeur heeft zoals afgesproken zeer goed werk uitgevoerd en tijdig contact opgenomen.

(ik hoop dat het nu ook effectief 4800 kg is en 3m³ dekt, dan is alles perfect).

Zeer tevreden over jullie !!

Hartelijk dank
2017-09-07 - Peter Jacobs
Beste,

vriendelijk bedankt voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling en levering. Ook een dikke pluim voor de vrachtwagenbestuurder die zeer vriendelijk en hulpvaardig was.
Het is zeer aangenaam met jullie samen te werken. Het is zelden dat men nog zo klantvriendelijk bediend wordt.
Bedankt,
2017-08-30 - Frank Veys
Even bedanken voor de mooie dolomiet. Ik ben zeer tevreden daar er ook geen kleur verschil is met de dolomiet die er al reeds lag en de correcte afspraken. Dit wórdt voort verteld mvg
2017-08-09 - Kevin de Metter
deze morgen geleverd.Prima materiaal en zeer vriendelijke chauffeur .Deze firma hou ik in gedachte als ik nog eens iets nodig heb.Bedankt.
2017-08-03 - karel
Hallo,
Van harte bedankt voor de extra inspanning die jullie moeten doen hebben voor het transport van het maasgrind van vandaag,ook chapeau voor de chauffeur die geleverd heeft ,een dikke pluim voor iedereen, mvg,
2017-07-27 - Paul
Aanrader op alle gebied.
Zondag 20 ton lava besteld en vandaag 3 dagen later netjes geleverd om 09hr .
Vriendelijk, snel, goeie prijs en goede kwaliteit!
Voor steentjes weet ik waar ik moet zijn.
2017-06-28 - Tristan van den Dries/België-Zele
Alles is zeer vlot verlopen. Gratis staaltjes, bestelling online, status van de bestelling netjes op te volgen, levering. Chauffeur was zeer vriendelijk en heeft onze 1500 kg grind netjes op de juiste plaats gezet. Ik ben fan.
2017-06-20 - mieke somers
Beste, langs deze weg een pluim voor jullie bedrijf! Zeer tevreden met de manier waarop Jullie werken en de chauffeur was heel vriendelijk. Ik vertel het voort maar ja niet iedereen heeft grind nodig.
Toch nog eens bedankt van een tevreden klant!
2017-06-12 - Dhooge Dimitri
Van bestelling tot levering: perfecte communicatie. Levertijd (met extra wensen) gerespecteerd. Levering door transportbedrijf Theo de Zwart precies op tijd en daar waar ik het wilde gestort hebben. Kostte extra moeite voor de chauffeur, maar werd met de glimlach gedaan. Happy customer !
2017-05-25 - Ludo Willems
Instructies voor levering werden stipt gevolgd. Bedankt om ons werk en tijd te besparen. Dat is pas klantvriengelijkheid!
2017-05-14 - Peter
Bestelling geplaatst van bigbag én losse levering steenslag.
Gisteren 26/04 bigbag perfect gelost.
Vandaag 27/04 (Koningsdag nog wel in Nederland !!!) zo'n slordige 17 ton losgestorte steenslag op perfecte wijze afgeleverd op mijn oprit door Stam Transport BV. Een pluim voor de chauffeur waarvan ik - en nog andere toeschouwers - dergelijke rijvaardigheidskunsten met een vrachtwagen aanhanger combinatie (in België "camion remorque" genoemd) nog nooit hebben kunnen bewonderen. Schitterend en heel hartelijk dank !!!
2017-04-27 - Smet Günther
Beste,
Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. een dikke pluim
2017-04-25 - Vyt Freddy
Zeer goede service, alles werd netjes geleverd en geplaatst waar ik het gevraagd had, ook al kon ik er niet bij zijn,
bedankt hiervoor.
vriedelijke groeten

Kris
2017-04-15 - engels kristiaan
Correcte communicatie, vriendelijke chauffeur. Bedankt voor de uitstekende en snelle service!fam.Meurisse Lievens Izegem W.VL
2017-03-26 - Danny
Correcte prijzen, klantvriendelijk, mooi op tijd geleverd. Topservice!
2017-01-20 - Katia
zondag 8/01/17 heb ik bij jullie maasgrind 4/16 besteld, dinsdag 10/01/17 om 13 30 uur geleverd en om 16 00 uur uitgestrooid op zijn plaats. wat moet een mens meer hebben. dank u wel voor alle vlotte medewerking, alles was naar wens. jullie chaufeur was een zeer vriendelijk persoon
2017-01-11 - knockaert marc
5 big bags, 1 minibag en grondstabilisatie zondag 20 Nov2016 besteld.
Dinsdag 22 Nov om 07:00 uur reeds geleverd. Puike service
2016-11-22 - huyghebaert
Ik had via de website een aantal bigbags Canadian slate besteld en deze werden tegen verwachting in geleverd met een kooiaap ipv een camionkraan. Dit was een stuk lastiger verspreiden voor mij en hier had ik niet op gerekend. Nadat ik hierover een mailtje had gestuurd, werd mij aangeboden om gratis 1 bigbag canadian slate na te leveren (deze had ik nog nodig voor de achtertuin). bedankt om een voor mij goede oplossing uit te werken! Hier kan ik alleen maar heel tevreden mee zijn!

----
Geachte heer Peeters, Nogmaals graag gedaan. Zoals wij oook telefonisch hebben aangegeven kan het inderdaad gebeuren dat een levering geschiedt met kooiaap ipv stenentrailer met kraantje als wij toevallig in de buurt zitten met dit vervoersmiddel. Op de website staat dit op de transportpagina vermeld met de toelichting erbij dat u, indien u levering met kraantje wenst, dit altijd bij uw bestelling kunt aangeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Maar het is begrijpelijk dat u niet niet heeft gezien en rekende op levering met een kraantje. Wij wensen u veel gebruiksplezier van het siersplit! Met vriendelijke groet,
Het Team van Grind.be
2016-11-03 - Jos Peeters
In drie woorden, snel correct vriendellijk. Ook de vrachtwagenbestuurder was heel kundig en vriendelijk en zette alles netjes waar we het graag hadden.
2016-09-23 - Moons
Beste,

Bedankt voor de uitstekende en snelle service!

Met vriendelijke groeten
2016-09-20 - Sonja De Scheemacker
hartelijk dank voor de snelle en correcte levering van 2500 kg rode mijnsteen.
woensdagvoormiddag telefonisch besteld bij een heel vriendelijke dame, en vrijdagmiddag geleverd door een al even vriendelijke chauffeur..
op zaterdagmiddag waren de steentjes reeds op hun plaats en we zijn zeer tevreden over het resultaat..
de bestelling was heel vlot te volgen via de mails die we toegestuurd kregen..
over de hele lijn een dikke 10 op 10..
bedankt
2016-09-04 - danny van kerckvoorde
Snelle en correcte levering. Mooi materiaal. Een aanrader.
2016-08-30 - Michils Andrè
Best,

Het was een fijne samenwerking. Een 10+ waard, zo vlekkeloos van begin tot het einden.

Dikke pluim voor heel het team

Warme groeten Luc
2016-08-27 - Luc Corsus
Ik ben zeer tevreden met het geleverde grind.
Mijn felicitaties overigens ook voor de snelheid van levering.
2016-08-15 - Benedict Van Hooydonk
Zonet werden de steentjes geleverd. Bedankt voor de vlotte service, het persoonlijk contact en het nakomen van de levertijd en afspraken. Ook een dikke merci voor de heel vriendelijke chauffeur en de moeite die hij deed om de steentjes over de oppervlakte te verdelen.

Groeten

Lieven
2016-07-29 - Lieven
Maandag bestelling geplaatst vandaag donderdag geleverd.
Zeer vriendelijke chauffeur, hij was stipt op tijd.
Levering correct zoals afgesproken.
Ook de medewerkers in Waalwijk zijn correct en vriendelijk.
Ik raad deze firma zeker aan!!!
2016-07-21 - Steven
Supercorrecte communicatie en snelle levering, vriendelijke chauffeur en de 26 ton Franse dolomiet zag er nog beter uit dan ik had durven vermoeden.
Toppie !
2016-06-29 - David M'Body
Eerst had ik zo mijn twijfels over deze bestelling via het internet.
Na het lezen van de talrijke positieve reacties toch besloten het er op te wagen.
Niet twijfelen, mensen, deze firma doet wat hij beloofd.
Correcte afhandeling, correcte levering en een vriendelijke chauffeur.
Top !

Dedrie, Gistel (West-Vlaanderen)
2016-06-29 - Dedrie
hartelijk dank voor snelle en correcte levering, prijs en kwaliteit in orde
men kan er hier nog van leren, geef jullie adres door. vriendelijke groeten van een zeer tevreden belg
2016-06-15 - sterk viviane
Perfecte levering van kwaliteitsvolle materialen volgens de gemaakte afspraken
2016-06-08 - Paul
Zoals afgesproken is mijn bestelling vandaag geleverd .
Ik ben heel tevreden over jullie manier van werken en ook de transporteur was top .
Groetjes van een heel tevreden klant .
Meert Wilfried
2016-05-25 - Meert Wilfried
Geachte mevrouw,
Geachte heer,
onze dank voor de snelle en correcte levering.

Met de meeste hoogachting

Hilde Van Ransbeeck
Henri De Vis
2016-05-18 - Hilde Van Ransbeeck
Ik wil jullie zeggen dat ik het materiaal goed ontvangen heb. Ik stuur dit aangezien ik toch niet thuis was bij de aflevering. En ik het papier niet kon tekenen. Ik hoop dat dit voldoende was als bewijs van aankomst van de goederen. Alvast bedankt voor de snelle levering.
2016-04-26 - Weber Stefano
Super tevreden met de communicatie en de stipte levering van het mijngrind.Dank aan de firma.
2016-04-05 - Joël Verbeke
mijn keien zijn deze morgen geleverd zoals voorzien door tevens sympathieke chauffeur en daarvoor wil ik jullie bedanken voor de vlotte communicatie en de goeie afhandeling van mijn order,

prima werk geleverd , doe zo verder
2016-04-05 - dominick deruyck
Via site besteld op 28/12/2015. Levertermijn gaat met feesdagen dus pas in vanaf 4/1/2016. Response van meldingen van ontvangst van besteling en betaling onmiddelijk na uitvoering. Melding van levering op 5/1/2016.
De levering vond al op 06/01/2015 om 07.00 hr al plaats!
Dit is een staaltje van perfecte opvolging en perfecte service, alles 100% volgens afspraak!
Er kunnen veel firma’s een voorbeeld nemen aan jullie,
Hartelijk dank en doe zo verder!

Paul Feryn
Kapelle op den Bos
2016-01-06 - Feryn Paul
Ondanks de ellende rond Antwerpen gisteren toch nog geleverd!Waarvoor dank!
2015-11-19 - Jean-Pierre
Stipte levering. Ik werd op de hoogte gehouden wanneer de vrachtwagen langskwam. Perfect.
2015-11-07 - Christophe Wittebolle
Bestelde materialen stipt geleverd en mooi op de plaats waar het grind moest gelost worden.Perfecte afspraken,professionaliteit van bestelling tot levering.Duidelijke antwoorden op vragen,zowel telefonisch als via mail.Eindelijk nog een firma die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt.Duim omhoog en 10+.Keep up the good work!!
2015-10-30 - Pluymers Eddy
Beste,

Bedankt voor de snelle levering.
Alles was tip top in orde.

Met vriendelijke groet,

Peter Roodhooft
2015-10-19 - Peter Roodhooft
Zeer vlotte afhandeling van onze bestelling met steeds een stand van zaken per e-mail
2015-10-07 - JAN - HENRI DEMANDT
We zijn zeer tevreden met de levering van de drie big bags met sier split .De chauffeur had een heel eind achteruit gereden in de straten vol met korte bochten en tussen de geparkeerde wagen ! Hoed af voor Benny en ook bedankt om het verdelen van de inhoud in onze voortuin ,chique hadden we zeker niet verwacht ,zullen zeker reclame maken voor jullie firma
2015-10-04 - Lionel Knockaert Zwevezele
Beste,De chauffeur had mij gisterenavond verwittigd op mijn GSM zoals gevraagd bij de bestellingsorder
en was perfect op zijn afgesproken tijd hier toegekomen.
Goede service en levering.
Dank u

Met vriendelijke groeten.
2015-09-24 - Hendrik Cool
Ik kan deze manier van grind aanschaffen alleen maar aanbevelen.
Correcte prijs, correcte aflevering, correcte administratieve opvolging !
Ik maak alvast reclame !
Groetjes uit Oudenaarde
2015-08-20 - Kathleen
Beste,

Grind net afgeleverd en piekfijn op de juiste plaats.

Bedankt voor jullie prima service !

Groetjes
Patrick Laeremans
2015-08-12 - Patrick Laeremans
We zijn heel tevreden over ons bestelling en de levering ervan.
Effectief binnen de drie werkdagen geleverd, telkens op de hoogte gehouden van alle stappen in het aankoopproces en een erg vlotte levering aan huis.
Bovendien viel de prijs goed mee!
2015-07-14 - Adeline
Eerst en vooral wou ik jullie bedanken en feliciteren voor de meer dan vlotte levering van de 3 Big Bags Dolomiet.
De vooropgesteld prijs was “ all in” en dus zonder extra verassingen.
Het probleem van de smalle oprit werd door jullie opgelost met de mobiele heftruck en een zeer behulpzame chauffeur heeft alles op de gewenste plaats afgezet.
Persoonlijk ken ik heel wat firma’s die bij jullie op stage zouden moeten gaan !
2015-07-06 - Ph. Mauroy, St. Katelijne Waver
Beste,

Gisteren leverde uw chauffeur mijn bestelling kasteelgrind. Via dit bericht wil ik u bedanken voor de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Als iets goed is, dient dat ook vermeld te worden!

Vriendelijke groeten
2015-06-19 - KV
Zoals de meeste klanten vergeleken we bij doe-het-zelf zaken en online. HIerdoor kwamen we hier terecht. Ik heb de kwaliteit van mijn witte stenen vergeleken met die van de doe-het-zelf zaken. Via deze website heb ik mooi kristalhelderen stenen met lichtschakering ontvangen, iets wat je duidelijk niet op foto kan zien. UIteraard beter kwaliteit dan wat men in de doe het zelf zaken vindt. Er is dus wel degelijk een verschil in kwaliteit! Uiterst snelle levering (binnen 2 werkdagen bij mij en een uur op voorhand gebeld voor aankomst. Vriendelijke chauffeur, kopie CMR bij levering ontvangen. Zou het zeker aanbevelen! Enkel voor kliene zendingen dien je alsnog 60 eur op zij te houden voor de verzendkosten.
2015-06-01 - DIY klusser
De levering is ondertussen goed ontvangen en reeds verwerkt.
Hartelijk dank voor de vlotte afwerking.

Prettige dag.

Met vriendelijke groeten,
Meilleures salutations,
____________________________________________________________
Gert Mentens
2015-05-22 - Gert Mentens
Beste,

Levering was vroegtijdig ter plaatse.

Dank voor de vlekkeloze afhandeling !
2015-04-30 - Andy Van Mieghem
Beste,Via deze weg wil ik uw firma bedanken voor de vlotte en kwaliteitsvolle levering.MvgKevin Vermeulen
2015-04-24 - Kevin Vermeulen
Hallo,Alles vlot verlopen.
Fantastische service en een zeer inschikkelijke en vriendelijke chauffeur.
Zijn zeer tevreden.
Bedankt en tot wederhoren.
Vr.groet
Nele
2015-04-23 - De Vlaminck
Bestelling geplaatst op dinsdag met 3 dagen levertermijn en donderdag al geleverd, dit is pas service :)
Klein probleemje bij het afzetten maar de dag erna was dat perfect geregeld, perfecte opvolging van de bestelling en heel aangename mensen
Voor herhaling vatbaar indien ik nog grind of andere nodig heb. Zal deze naam en site wel doorgeven indien in mijn omgeving daar vraag naar is...
Hartelijk dank voor alles
2015-04-07 - Serge B.
Vlotte & snelle service van bestelling tot levering.
Transporteur heel correct & vriendelijk.
Bedankt !
2015-03-18 - Johan
Van bestelling tot levering perfecte service. Stap voor stap op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Vlotte levering. Heel tevreden !
2015-02-21 - Wim T.
Een snel bedankje voor de efficiënte levering. De chauffeur van de transporteur heeft prima contact genomen en gehouden om een optimale levering te verzekeren. we hebben dekrijweg dus héél snel opnieuw kunnen vrijmaken.

Met vriendelijke groet,
2014-12-08 - Ivan van Kant
Ik heb vandaag 07/11/2014 om 0805 uur mijn bestelling in goede orde ontvangen.
Gisteravond heeft de transporteur nog contact opgenomen om te zeggen dat hij vandaag om 0800 uur ter plaatse zou zijn.
Mijn oprechte waardering voor de stiptheid van uitvoering en gedienstigheid.
Proficiat
2014-11-10 - Paul Cammaert
Hartelijke dank voor de zeer correcte aflevering van het bestelde grint. De chauffeur had de big bags exact op de juiste plaatsen afgeleverd. Hiervoor nogmaals dank. Ook de leveringstermijn was zeer snel.

Ik zal binnenkort nogmaals van uw diensten gebruik gaan maken.
2014-06-17 - Paul Kuijer
Beste

Wij hebben alles in goede orde ontvangen waarvoor dank, Het was een positieve samenwerking en zullen zeker niet nalaten jullie gegevens door te geven aan kennissen.

Groeten
Wilfried Cooman uit Oostende
2014-05-20 - Wilfried
Beste,

Snel, netjes en vriendelijk geleverd is heel wat waard in deze tijd,
waarvoor hartelijk dank.

Fam. Huybrechts
2013-10-30 - Fam. Huybrechts
Weinig woorden nodig voor deze levering; Op en top service van de bovenste plank. Proficiat.
2013-07-20 - Ed
Beste, alvast hartelijk dank voor de correcte en stipte opvolging. We zijn uiterst tevreden en hebben familieleden al aangezet om ook bij jullie te bestellen!

hartelijk dank!

Rudi Schellingen
2013-06-20 - Rudi Schellingen
Beste,

Levering goed aangekomen, perfecte service, professionele chauffeur.
Als het goed is mag het ook eens gezegd worden.
Bedankt!
2013-06-12 - Geert VD
Beste,

Hartelijk dank voor de vlotte service.

An Haesaert, Jabbeke.
2013-05-23 - An Haesaert, Jabbeke
Beste,

De levering is perfect verlopen zoals gepland.
Hartelijke dank voor de correcte opvolging en afhandeling van mijn order. Dit noem ik ”klantenservice”.
Tot ziens.
Met vriendelijke groeten,

Yves Decat
2013-05-10 - Yves Decat
Beste firma Kranendonk,
Bestellen via internet is toch altijd een beetje bang afwachten, maar wat is dit een perfecte service !!!
Het grind werd netjes afgeleverd door een zeer vriendelijke en professionele chauffeur, is van uitstekende kwaliteit
en dit aan een zeer scherpe prijs. Als het goed is, moet dit ook eens gezegd worden.
Nogmaals hartelijk dank, en ik zal jullie diensten zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
prettig weekend
Stefan
2013-05-02 - Sutens Stefan
Bedankt voor de perfecte levering.

MVG,

Geert Willemyns
2013-04-26 - Geert Willemyns

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team