Canadian slate zwart

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Canadian slate breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Canadian slate zwart, ook wel steenroos zwart of leisteensplit genoemd, is een unieke split in vorm, kleur en structuur. Aangezien het leisteen is, is het een platte split. Grind.be importeert deze mooie zwarte leisteen split direct, zodat wij altijd uit voorraad kunnen leveren. Canadian slate zwart staat zowel in de authentieke als moderne tuin bijzonder mooi. Onze Canadian slate zwart kan zelfs op de oprit toegepast worden! Wel kunt u voor de zekerheid grindstabilisatie gebruiken, om enig mogelijk breken van de Canadian slate zwart te voorkomen. Let hierbij goed op het gebruik van het juiste formaat steen in de grindstabilisatie! Het formaat 30/60 (of groter) past niet in de grindstabilisatiematten uit ons assortiment. Wanneer u Canadian slate zwart in het formaat 30/60 of groter op de oprit of op een erf wilt gebruiken dan kunt u onze grindstabilisatie er dus niet onder leggen. Neemt u qua grindmat het beste het model Easygravel, dit merk heeft relatief grote honingraten.

Canadian slate zwart kopen

Voordelen van Canadian slate zwart:

  • Prettig beloopbaar
  • Mooie platte vorm
  • Voordelig
  • Hoge kwaliteit leisteen

Creëer een mooie scheiding tussen border of tuinpad en gazon met de Multi-Edge METAL Afboording, in bijvoorbeeld de kleur zwart! Deze duurzame afboording is snel en makkelijk te plaatsen, en zeker een toegevoegde waarde aan uw tuin.

Canadian slate zwart is leverbaar in verschillende formaten en diverse maten bags.

Populaire verpakkingen

Canadian slate koopt u in uw gewenste bag. Voor grotere hoeveelheden is het ook mogelijk Canadian slate zwart losgestort te bestellen. Bestel hier uw favoriete verpakking:

Bigbag Canadian slate zwartLosgestort Canadian slate zwart

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering