Cordoba keien

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Productbeschrijving

Cordoba keien zijn prachtige ronde sierkeien met een beige kleur en een zeer sierlijke ronde vorm! De Cordoba keien zijn dan ook zeer geschikt als sierkeien in steenschuttingen of steenkorven, en daarnaast ook als losse sierkeien in de siertuin. De naam is afkomstig van de Spaanse stad Cordoba, bekend om de smalle steegjes en straten met ingelegde keien als bestrating. Het voordeel van de Cordoba keien is dat deze goed past in warme, zuidelijke omgevingen, maar ook zeer mooi uitkomt in modernere tuinen door de zachte, egale beige kleur. 

Cordoba keien kopen

Voordelen van Cordoba keien:

  • Ideaal voor in steenkorven
  • Mooie zachte beige kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Cordoba keien zijn online snel te bestellen in diverse maten bags. Zo heeft u altijd precies voldoende voor úw tuin. Bent u juist op zoek naar een fijnere maat als siergrind, kijk dan bij Cordoba grind.

Cordoba keien toepassen

Indien u kiest om de Cordoba keien als bodembedekking te gebruiken, adviseren wij u om allereerst een anti-worteldoek te leggen om zo vervelende onkruidgroei te voorkomen. Vergeet niet de handige grondpennen mee te bestellen om het anti-worteldoek makkelijk aan de ondergrond te bevestigen.

Beschikbare verpakking

Cordoba keien koopt u in uw gewenste bag. Meeste verkochte verpakking is:

Bigbag Cordoba keien

10% combikorting

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering