Cordoba keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Cordoba grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Cordoba keien zijn prachtige ronde sierkeien met een beige kleur en een zeer sierlijke ronde vorm! De Cordoba keien zijn dan ook zeer geschikt als sierkeien in steenschuttingen of steenkorven, en daarnaast ook als losse sierkeien in de siertuin. De naam is afkomstig van de Spaanse stad Cordoba, bekend om de smalle steegjes en straten met ingelegde keien als bestrating. Het voordeel van de Cordoba keien is dat deze goed past in warme, zuidelijke omgevingen, maar ook zeer mooi uitkomt in modernere tuinen door de zachte, egale beige kleur. 

Cordoba keien kopen

Voordelen van Cordoba keien:

  • Ideaal voor in steenkorven
  • Mooie zachte beige kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Cordoba keien zijn online snel te bestellen in diverse maten bags. Zo heeft u altijd precies voldoende voor úw tuin. Bent u juist op zoek naar een fijnere maat als siergrind, kijk dan bij Cordoba grind.

Cordoba keien toepassen

Indien u kiest om de Cordoba keien als bodembedekking te gebruiken, adviseren wij u om allereerst een anti-worteldoek te leggen om zo vervelende onkruidgroei te voorkomen. Vergeet niet de handige grondpennen mee te bestellen om het anti-worteldoek makkelijk aan de ondergrond te bevestigen.

Beschikbare verpakking

Cordoba keien koopt u in uw gewenste bag. Meeste verkochte verpakking is:

Bigbag Cordoba keien

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering