Castle grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Castle grind is een steeds populairder wordende soort siergrind en dat is niet voor niets. Castle grind (ook wel Mignionette of kasteelgrind genoemd) is een zeer fraaie, sierlijke grind met een egale champagne - beige kleur. Ook is de grind zeer rond van zichzelf (natuurlijk gerond), waardoor het fijn loopt en zelfs als dakgrind toegepast kan worden. Bovendien is het hard genoeg om als bedekking op de oprit te gebruiken. Bekijk naast Castle grind ook zeker als ons andere gele grind & split!

Castle grind kopen

Voordelen van Castle grind:

  • Prettig beloopbaar
  • Egale champagne - beige kleur
  • Bijzondere ronde kiezel

Gebruik Multi-Edge METAL afboording voor een bijzonder mooie afwerking van uw siertuin of tuinpad. Kies bijvoorbeeld voor de uitvoering Corten staal. Het roestige uiterlijk combineert heel mooi met Castle grind.

Hoeveel Castle grind heb ik nodig?

Bent u al helemaal overtuigd van deze geweldige grindsoort, maar weet u niet hoeveel Castle grind u moet bestellen? Geen probleem, u vindt op de website een handige rekenhulp die uitrekend hoeveel u ongeveer nodig heeft aan de hand van de door u ingegeven maten. Ook bij specificaties vindt u informatie over het verbruik per bigbag.

Populaire verpakkingen

Castle grind is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. De meest gekochte verpakkingen zijn:

Bigbag Castle grindLosgestort Castle grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering