Taunus kwarts

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Taunus kwarts?

Taunus kwarts is een oranje/gele/witte steensoort. Taunus Kwarts is niet alleen een bijzonder fraaie kiezel, maar is ook in hoge maten slijt- en kleurvast. Zodoende is Taunus kwarts perfect geschikt als kiezel / siergrind in de tuin.

Geschikte toepassingen voor Taunus kwarts

Naast dat Taunus kwarts gebruikt kan worden als bodembedekker in de tuin kunt u er ook opritten en parkings mee aanleggen. De stenen kunnen namelijk ook zware belasting prima aan. Met onze Grindstabilisatie maakt u het geheel ook nog eens prettig beloopbaar, onderhoudsarm en spoorvrij. Daarnaast ook zeer geschikt als bedekking van tuinpaden/looppaden. Vanwege de ronde vorm loopt de kiezel erg prettig.

Taunus kwart: voor vele tuinstijlen

Met Taunus kwarts kunt u vele tuinsoorten aanleggen. Enkele voorbeelden: natuurlijke tuinen en moderne tuinen. Zeker ook geschikt voor relaxtuinen vanwege de rustige, warme kleur. Taunus kwarts laat zich heel erg mooi combineren met planten en bloemen. Mooi ook in combinatie met zwarte flexibele kantopsluiting (Multi-Edge Flex) en stalen kantopsluiting (Multi-Edge Metal).

Voordelen van Taunus kwarts:

  • Hoge drukvastheid
  • Kleurvast
  • Sierlijke, unieke gele kleur

Populaire verpakkingen Taunus kwarts

Taunus kwarts, ook wel eens als Taunus quartz geschreven, is leverbaar in diverse maten bags en losgestort. De populairste verpakkingen:

Bigbag Taunus kwarts, Losgestort Taunus kwarts.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering