Moraine keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Rijngrind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Moräne keien, ook bekend als Rijnkeien, zijn ronde keien en hebben een bruine, grijze en witte kleur. Moräne keien zijn een zeer voordelige steensoort afkomstig uit de Zuid-Duitse Bovenrijn en Donau. De keien kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen in uw tuin  zoals bijvoorbeeld vulling in steenkorven of als sierstenen voor uw stenen tuin. Ook ziet men dat de Maaskeien veel gebruikt worden rondom vijvers, voor deze toepassing zijn de keien uitermate geschikt.

Moräne keien / Rijnkeien kopen

Voordelen van Moräne keien:

  • Geschikt voor verschillende toepassingen
  • Mooie kleurenmix
  • Voordelig

Moräne keien / Rijnkeien toepassen

Moräne keien / Rijnkeien zijn zeer geliefde stenen voor het aanleggen van een stenentuin, dit is vanwege de natuurlijke kleuren van de keien. Wij raden u dan ook aan eerst een anti-worteldoek te leggen onder de Moräne keien / Rijnkeien. Bestel ook de handige grondpennen meteen mee voor het makkelijk vastzetten van het anti-worteldoek aan de bodem.

Moräne keien / Rijnkeien verkopen we in bags met volumekorting voor de grotere (big)bags. 

Polulaire verpakkingen

Bestel de Moräne keien / Rijnkeien in een minibag, midibag, bigbag of indien u een grotere hoeveelheid nodig heeft, ook losgestort! Meest bestelde verpakkingen:

Bigbag Moräne keien / Rijnkeien, Losgestort Moräne keien / Rijnkeien.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking

Video's over de levering