Rijngrind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Moraine keien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Rijngrind?

Bont en rond, dat is Rijngrind in het kort. Qua kleur is het een prachtige mengelmoes van vooral bruine, grijze en witte kiezels. De vorm is zeer rond, wat het uitermate geschikt maakt om als dakgrind op platte daken te leggen of op het tuinpad als siergrind. Door de ronde vorm is het prettig beloopbaar en natuurlijk sierlijk om te zien! Staat ook bekend als Rolgrind.

Waar komt Rijngrind vandaan?

Zoals de naam al aangeeft; het wordt gewonnen uit verschillende delen van de Rijn. Door de stroming van het water wordt het grind gerold. Hierdoor ontstaat de ronde vorm.

Waarvoor kan ik Rijngrind allemaal gebruiken?

Doordat het een bonte grindsoort is heeft het een natuurlijke uitstraling. Zeer geschikt dus wanneer u een tuin in natuurlijke sfeer aan wilt leggen of uw moderne tuin een natuurlijke touch wilt geven. Ook in andere tuinsoorten prima te gebruiken vanwege de rustige kleuren. Qua toepassingen geschikt voor de aanleg van paden, terrassen, opritten, erven, dakgrind en uiteraard als bodembedekker in de tuin. Ook erg mooi als decoratie van de vijver.

Rijngrind kopen

Voordelen van Rijngrind:

  • Prettig beloopbaar
  • Bonte kleuren
  • Voordelig

Populaire verpakkingen

Rijngrind is uit voorraad in vrijwel elke hoeveelheid leverbaar door heel België. De meest populaire verpakkingen:

Bigbag Rijngrind, Losgestort Rijngrind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering