Let op: Door enorme drukte kunnen levertijden momenteel 1 dag uitlopen. Leveringen op een specifieke werkdag kunnen wij helaas niet garanderen. Wij proberen hieraan uiteraard wel te voldoen. U krijgt per email bericht zodra de leverdag van uw bestelling bekend is. Maandag 24 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Maasgrind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Maaskeien / Rijnkeien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard

Productbeschrijving

Zoals de naam al doet vermoeden wordt Maasgrind gewonnen uit de rivier de Maas, dit gebeurt zowel in Nederland als in België. Maasgrind is gewild als siergrind op ouderwetse erven van boerderijen om de authentieke uitstraling. Dit komt door de mooie geel, wit en beige kleuren, die Maasgrind tot een bonte maar toch natuurlijk uitziende grind maken.

Maasgrind kopen

Voordelen van Maasgrind:

  • Hoge drukvastheid
  • Authentieke uitstraling
  • Voordelig

Tip: Indien u bij het aanleggen van uw oprit met Maasgrind gebruik maakt van Grindstabilisatie, zorgt de grindstabilisatie voor een mooie strakke en sporenvrije oprit! Let wel op bij het bestellen van Maasgrind dat u het juiste formaat grind besteld dat geschikt is voor gebruik in de grindstabilisatie. Voor een mooie randafwerking kunt u voor Multi-Edge FLEX afboording kiezen. Deze handige afboording is makkelijk te plaatsen of u nu rechte lijnen moet maken of glooiende of ronde vormen, dit kan allemaal met de Multi-Edge FLEX afboording. Een praktische afboording die vrijwel onzichtbaar is en daardoor in het geheel opgaat.

Populaire verpakkingen

Maasgrind kunt U online bestellen in diverse maten bags en verschillende formaten. Alle formaten en verpakkingen bezorgen wij zeer voordelig bij u thuis door geheel België! Bestel hier uw Maasgrind:

Bigbag MaasgrindLosgestort Maasgrind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Gratis levering binnen 2 werkdagen of op een werkdag naar keuze!
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard of Bancontact/Mister Cash. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering