• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Cordoba grind

Cordoba grind 12 - 18mm
Cordoba grind 12 - 18mm
1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Cordoba keien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal met Bancontact, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Cordoba grind

Cordoba grind is een prachtige siergrind. De kleur is zacht beige (lichtgeel in natte toestand) en de vorm van de kiezel is zeer rond. Dit betekent dat deze siergrind uitermate prettig beloopbaar is, ook op blote voeten! De Cordoba grind is dan ook ideaal als grind in de siertuin, op looppaden enzovoort. De naam komt van de Spaanse stad Cordoba, bekend om de smalle steegjes met keitjes als bestrating. Het voordeel van de Cordoba grind is dat deze goed past in warme, zuidelijke omgevingen en tuinen, maar ook uitstekend in modernere tuinen door de zachte, egale beige kleur. 

Cordoba grind kopen

Voordelen van Cordoba grind:

  • Prettig beloopbaar
  • Egale beige kleur
  • Ideaal als looppaden

Wilt u dit product gebruiken voor een oprit of zwaarder belast oppervlak? Dan raden wij het gebruik van Grindstabilisatie aan, let hierbij op het gebruiken van het juiste formaat Cordoba grind.

Cordoba grind is direct leverbaar in diverse maten bags. Wilt u een persoonlijk advies, neemt u dan gerust contact met ons op! Ook voor het ontvangen van een (gratis!) staaltje van de Cordoba grind kunt u contact opnemen. 

Populaire verpakkingen

U bestelt Cordobagrind in praktische bags en grotere hoeveelheden kunt u als losgestort grind kopen. Kies hier uw gewenste verpakking:

Bigbag Cordoba grindLosgestort Cordoba grind.

15% combikorting

Specificaties Cordoba grind

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€90 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€90). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Creditcard, Bancontact/Mister Cash, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team