Witte kwarts

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Witte kwarts?

Witte kwarts is een steensoort die voor 97% uit kwarts bestaat. Daar heeft de steen de witte kleur ook aan te de danken. Witte kwarts is de ideale oplossing voor wie wit grind wenst, maar niet zo wit als Carrara grind. Daarnaast is Witte kwarts voordeliger. Witte kwarts is vrij wit van kleur, gemengd met voornamelijk lichtgrijs.

Hoe kan ik Witte kwarts combineren

Vanwege de overwegend witte kleur kunt u met Witte kwarts vrijwel alle kanten op. Een aantal tips: combineer met andere witte elementen in de tuin of juist met donkere elementen zoals bijvoorbeeld donkergrijze tegels. Ook de combinatie met houten elementen en groen is bijzonder aan te bevelen.

Voordelen van Witte kwarts:

  • Hoge drukvastheid
  • Hoog kwartsgehalte
  • Zeer fraaie witte kleur

Hoeveel Witte kwarts heb ik nodig?

Per m2 heeft u, bij een laagdikte van 5cm, 0,05m3 Witte kwarts nodig. Met 1m3 Witte kwarts kunt u dan dus 20m2 vol leggen. Aan de rechterkant van onze website vindt u ook onze rekenhulp. Daarmee kunt u heel eenvoudig precies bepalen hoeveel Witte kwarts u nodig heeft.

Witte kwarts kopen

Witte kwarts kan binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd worden. Beschikbaar in verschillende bags en losgestort.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, Paypal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering