Niagara blue grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze, professionele levering snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. Bancontact of Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wie Niagara Blue zegt, zegt stijl. En deze bijzondere siersplit is nu ook in ronde kiezel verkrijgbaar! De Niagara Blue grind, ook bekend als Icy/Ice blue grind door de kenmerkende blauwgrijze kleur, is een stijlvolle toevoeging aan elke tuin. Hierbij kunnen we in het bijzonder de combinatie met moderne tuinelementen en strakke tegels aanbevelen! Bijkomend voordeel is dat de Niagara blue grind zeer prettig loopt door de ronde vorm van de steentjes en is de grind voldoende hard om belast te worden met de wagen. Naast de ronde kiezel is Icy blue er ook in gebroken vorm, zie Niagara blue split!

Niagara blue / Icy blue grind kopen

Voordelen van Niagara blue grind:

  • Hoge drukvastheid
  • Mooie blauwgrijze kleur
  • Stijlvolle uitstraling

Tip: Creëer een mooie afscheiding tussen uw grindtuin of tuinpad en gazon met de Multi-Edge METAL Afboording! De RVS uitvoering van de afboording ziet zeer elegant uit in combinatie met de Niagara blue grind.

De Niagara blue / Icy blue grind is te verkrijgen in diverse formaten en maten verpakkingen. Heeft u meer dan 8 ton nodig, een passend advies of een prijsaanvraag? Bel of mail ons gerust!

Populaire verpakkingen

Bestel hier uw gewenste bags Niagara blue grind. Populaire verpakkingen:

Bigbag Niagara blue / Icy blue grind, losgestort Niagara blue / Icy blue grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer info en advies, zie Welk formaat neem ik het beste?
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€70) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€99 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€80) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€99). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering